Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 June 2013

PAS Akan Menang Besar PKR Kuala Besut

Bhai... Geng-geng PAS Terengganu itu hari ader bikin cerita suruh semua orang wala dengan keputusan PRU13... Diorang suruh wala dengan penipuan dan segala macam magik yang dilakukan oleh SPR... Malah PAS Terengganu pada awalnya takmo nak terlibat buat bantahan isu blackout 505 pon...

Hahaha... Dan skrang ditakdirkan Allah Taala bahawa akan ader PRK di Kuala Besut...

So... Gua rasa aaa... Elok sangat la PAS Terengganu yang kuat UG tue wala jer la dengan keputusan PRU13 itu hari... jadi... tak payah la gatai-gatai PAS Terengganu nak letak calon pada PRK Kuala Besut nih... Sebab kena wala la dengan keputusan PRU13 itu hari yang memberikan kemenangan kepada BN di Kuala Besut... Kena wala la bhai... Hahaha

Lagipon bagi Geng UG nih... Aper salahnya bagi laluan mudah kat UMNO/BN ... Tambah lagi PAS Terengganu dan UMNO seumpama abang adik jer... Tak payah la membazirkan duit rakyat (infaq dan sebagainya) semata-mata nak bertanding...

Terima jer la keputusan yang telah termeterai pada PRU13 itu hari... Hadi Awang kata itu hari bahawa PAS akur dengan keputusan PRU13... Jadi kena la wala dengan cakap Hadi Awang nih kan... Lagipon kat Terengganu itu hari calon tokan ubat batuk dan pil kuda sudah Hadi Awang warning kan...

Ala... Kalo PAS Terengganu menang pon di PRK Kuala Besut nanti... Bukannyer Hadi Awang akan jadi MB Terengganu... Melainkan UMNO dan PAS bergabung dalam UG ... Itupon belum tentu Ahmad Said nak kasi Hadi Awang chance..... Sebab rasanya calon PKR tue takkan melompat punya.... Hahaha... Yang dijangkakan melompat aderlah geng UG.... Hahaha ...

P/S: Stakat maklumat petang tadi... Ader dua nama yang berkemungkinan besar akan bergabung dan melompat.... Hahaha.... Lawak aaaaa...

5 comments:

  1. 61:3. Amat besar kebencian di sisi Allah bahwa kamu mengatakan apa-apa yang tiada kamu kerjakan.

    lompat katak lompat kijang lompat ikang mana laju

    ReplyDelete
  2. ha ha ha...dia letak tong minyak hitam brand apa bhai?

    ReplyDelete
  3. Mungkin masa untuk lihat bagaimana rupa sebenar PAS dan orang teranganu. :)

    Maklumlah PRU13 semu aorang sibuk dengan kawasan masing-masing..

    Sekarang ada PRK So semua mata tertumpu ke sana..

    Allah jadikan sesuatu ada hikmahnya bagi orang yang berfikir.. :)

    ReplyDelete
  4. lompat2 si katak lompat

    5 juta dah cukup makan

    ulamak suci WARAK terhormat

    beratus juta MAGIC pon jln!


    ikang ikang memakan "UMPAN"
    ikang tercekik tertelan joran
    tarbiyah usrah berTAMRIN sakan
    "RAHSIA" budak2 dibuka jangan!!!

    ReplyDelete
  5. melompat2 hanya siKATAK

    lebai HUDUD "manderem" kat dlm

    TAK kan melompat ulamak WARAK

    JIHAD kat dlm 'kawan' ditikam



    yg LOMPAT2 'harga'nya cikai

    Lebai hudud millionsS DOLLAR'man

    MULIA kah ulat memakan 'bangkai'?

    musuh bselimut 'ZUHUD' brsorban!?



    Ratus juta..oh ratus JUTA

    1st'class' trip Saudi & TURKEY

    sume nih TIPU fitnah BELAKA

    JANGAN percaya si'karut' ini???



    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja