Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 June 2013

Pernah Bunuh Orang

Bhai .... dua tiga minggu yang sudah... ader satu orang nih tanya gua.... selama gua "berkhidmat" dengan Agensi.... pernah tak gua bunuh orang...... Errk.... terkedu gua nak jawab.....  mmmm... nak jawab camana yer.... hahahaha....

Gua tengok mamat tue atas bawah.... muka dier macam serius jer biler tanya soklan tue.... Hahaha...

Pening kapla gua nak jawab... sebab kalu jawab karang... tak tau aper persepsi dier...   So.. gua pon jawab lar.... Gua start dengan gelak ketawa dulu... Hahaha... gua cakap biasa jer gua bunuh orang... tapi dalam game Counter-Strike la... hahahaha.... gua gelak sebar masa cakap pasai Counter Strike tue....

Pakat mamat tue marah gua... dier kata dier tanya serius... gua jawab main-main jer..... Hahaha... tak sangka itu mamat nak marah... Hahaha... so gua cakap kat dier... gua tak "pernah" bunuh orang.... bunuh musuh tue ader la.... errrk.... aiyark...... ayoyo...

Mamat tue tanya... musuh macam mana gua bunuh.... errr... gua jawab dalam keadaan gelak lagi.... musuh kat kebun (monyet, tupai dan babi hutan) dan musuh kat rumah (tikus, lipas, lalat, nyamuk, anai-anai)..... mamat tue marah lagi kat gua... dier cakap citer la yang betul.... So... gua cakap kat dier... semua urusan dan operasi semasa gua berkhidmat adalah "classified" ... kalo ader pon yang gua citer... itu sudah ditapis dengan tapis santan sebaiknyer.... kalo tiris maknanyer gua kena beli tapis santan yang baru lar... hahaha... tapi untuk pengetahuan dier... gua mengaku ...

So... aper citer disini......

Hahaha... ader beza orang dengan musuh...... ader paham ka?

(gua mintak ampun dengan Allah Taala atas kerjabuat gua yang dilakukan untuk negara nih)

Moral Of Story: Sori... takder moralnya disini.... Hahaha... jangan mare....

3 comments:

  1. setiap tindakan hendaklah berlandaskan ajaran Islam walau pun kita berkhidmat diatas nama apa sekalipun jika benar beriman dengan perintah Allah untuk urusan didunia ini

    ReplyDelete
  2. bhai,

    camner nak apply license to kill ni?apa syarat2 dia? lu story sket. gua teringin jgk, sebab dari kecik suka tengok filem james bond. :)

    ReplyDelete
  3. Kekadang agak poyo statement lu bhai....agensi la,intelligent la,smpai bunuh2 semua lu nk gebang...ke lu dgr cite org lain pastu lu gebang konon2 lu la tu...hihihi...bg gua la kn, sehebat2 intelligent, sampi bini dia pn tak tau apa kerja laki dia..lu ni bukn intelligent, tp intel inside...hahahah...jgn mare..gua suka baca Gebangan lu bhai...eh lu nyer safe house kt ner ha bhai??hahahahaha..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja