Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 June 2013

ParpuKari Ada AIDS?

Bhai.....  cuba lu baca artikel kat Blog ParpuKari yang bertajuk BETUL KE PENYAKIT AIDS YANG DIHIDAPI ANWAR SEMAKIN TERUK? ..... hahahaha... Pergh.. tak sangka mamat "Mamak Tulekek" (no pun intended) sudah semakin jauh sesat dan mengarutnyer.... Hahaha... Mampuih...

Sampaikan dier boleh kata macam kat bawah nih...


Giler bangang dier buat statement camnie... macam la wajah serta warna kulit ParpuKari nih cerah secerahnya.... Hahahaa.... Kalu sendiri sudah gelap... mau citer aper nih....  Hahaha... maknanyer... Azeez, Nor Mohamed Yakcop dan Ketua Pemuda UMNO Pulau Pinang pon kena AIDS jugak la yer.... sebab muka diorang semakin hitam.... Hahaha...

Tambah plak PapaGomo pon muka dier semakin hitam... kena AIDS la tue.... hahahaha... ParpuKari sorang jer yang berkulit cerah.... hahaha...

Bangang tahap "dewa jalan duta" la ParpuKari nih.... hahahaha.... kesian.... kutuk orang kulit hitam... tak sedar diri sendiri pon berkulit hitam.... Hahahaha..... Gua tak tau la nak cakap camana lagie... Itu la... kalu dah bodoh dan bangang tue... tetap bodoh dan bangang....

Wei.... tolong aaaa ... nasihatkan dier la..... Rock Hudson masa nak mati AIDS dulu pon kulit dier masih lagi cerah.... aper daaa.... memalukan sungguh lar....

Lepas nih... lu orang jangan la pegi makan kat mana-mana kedai mamak... atau berurusan dengan mana-mana orang berkulit gelap @ hitam........ sebab diorang tue ader AIDS... sebab diorang berkulit hitam..... hahaha... (kalu ikut statement bangang ParpuKari la)....

7 comments:

  1. bhai,

    kata dulang paku serpih.....

    eh, gua rasa puak ni tak tau pon makna peribahasa 'melayu' tu. kalu dia tau, mesti dia sedar diri. ngeee...

    ReplyDelete
  2. bhai,

    parpukari ni mamat yang pemes bergambar ngan 'jin tonik' tu kan?? gua rasa time dia tulis artikel 'hitam' ni kepala tengah berdengung la kot... bila dah sober, baru nyesal baca post sendiri... kahkahkah....

    ReplyDelete
  3. di hari ditiup sangkakala dan Kami akan mengumpulkan pada hari itu orang-orang yang berdosa dengan muka yang biru muram;20-102

    Yah Allah jauhi kami dari termasuk dalam puak muka biru dihari pembalasan Mu.

    ReplyDelete
  4. Salam C++

    Lebih tepat: periok kata belanga hitam. Hahaha...

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee semua...

    Hahaha... terbaek la lu orang punya komen.... hahaha... yang DeeDee Yong punya peribahasa tue lagi tepat.... hahaha... tadi cadang nak guna itu sebagai title... tapi sudah kensel... hahaha

    ReplyDelete
  6. Periuk elektrik Yong :)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja