Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 June 2013

Menegakkan Benang Basah

Entry paling pendek gua... hahaha...

Kepada semua pencacai dan pembodek.... hahaha... rentikanlah buat kerja bangang tahap "dewa jalan duta" tue..... hahahaha.... jangan menegakkan benang basah la bhai,..... buat malu anak cucu jer...

Kalu pimpinan lu tue kaki fitnah... takkan la lu nak bekap dier lagi.... hahahaha.... budus aaa kalu gitue.... hahahaha ... Tambah lagi pimpinan tue jenis tak pernah kena soalsiasat .... tak pernah kena tahanan.... hahahahaha.....

5 comments:

  1. bhai,

    mamat naik taxi tu dah start belasah nuar. janji manismu, dia kata kat nuar.tapi fitnah manismu HA, dia tak cerita pulak.....

    ReplyDelete
  2. Salam C++

    Boleh tegak benang basah. Celup kat jelly. Macam gel rambut budak2 punk. Nampak macam benang basah kan? Tapi tpu jer…just feel good! Tipu diri sendiri.

    Hahaha...

    ReplyDelete
  3. Bodek yg very very budusss. hahahahahah. Bila nak ke laut?

    ReplyDelete
  4. Agama dah politik memang tak dapat dipisahkan tapi BANGANG dan pas sepatutnya dah lama terpisah.

    Inilah akibatnya kalau dilantik bekas nelayan untuk mentadbir.

    Lu kalau ada company rasa2nya nak ke lantik seorang nelayan jadi manager?

    ReplyDelete
  5. Bhai,

    sebab lu pernah post 1 artikel menyokong Bashar dari rejim Syria, tolong ulas sket pasal seruan jihad dari Syeikh Qardhawi.

    http://gayapeneroka.blogspot.com/2013/06/syeikh-qardhawi-gelar-secara-rasmi.html

    Tq.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja