Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 June 2013

SENSASI : Dicekup Berduaan Di Hotel Bajet

Bhai .... gua dah bernikah dengan wife gua nih dah lebih 13 tahun .... kira masih baru jugak la... tak cecah pon 20 tahun.... hahaha.... Dan gua biasa travel ngan wife merata tempat di Malaysia nih.....

Dan biasa kitorang duduk sama ader kat hotel 5 bintang .... sampailah kepada hotel bajet..... nak kasitau lu orang la.... bukan semua hotel bajet yang macam bangsat setup dalamannyer... banyak yang gempak dan hebat... lagi berganda hebat dari Tune Hotel....

Satu benda yang gua rasa pelik.....  bila mana gua duduk di hotel 3 bintang keatas.... macam Primula Beach kat Kuala Terengganu ker... Awana Kijal di Kijal ker... atau di Swiss Garden di KL ker... Prince Hotel kat KL ker.... atau di Pullman Putrajaya ker...... satu benda yang gua perasan ... tak pernah gua dengar ader serbuan daripada kakitangan pejabat agama keatas penghuni hotel-hotel macam tue...

Kalu ader kes macam kena kat Ketua Pengarah Kesihatan di Pullman Putrajaya itu hari... itu bukan kes serbuan biasa... itu kes sudah di'aim" dan disasarkan.... bukan macam serbuan biasa-biasa secara rambang yang selalu kena kat hotel bajet...

Sebab itu lar gua cukup pelik..... kenapa selalu yang kena serbu dan tangkap nih cuma orang kecik jer.. orang biasa-biasa jer.... biler nak kena agaknyer kat VVIP yang buat onar dan maksiat di hotel berbintang-bintang nih...

Hujung bulan Mei ... masa gua menginap kat satu hotel bajet di Pengkalan Chepa ngan wife gua... pegawai agama buat serbuat rambang.... bilik gua kena ketuk sekitar pukul 1.30 pagi... gua dalam keadaan mamai... mengantuk.. rasa macam bengang pon ader...

Gua kasi IC dan kad kahwin..... kasi diorang tengok... malas nak cakap banyak... cuma gua ader bising skit... patutnyer sebelum nak check-in dalam hotel..., kakitangan hotel patut buat salinan kad kahwin tue... kan senang tak perlu pegawai agama nak ketuk dan sergah bilik orang tengah malam....

Gua ader tanya diorang... biler nak pi serbu Renaissance di Kota Bharu tu..... diorang tersengeh-sengeh la kat gua... nak jawab tak brani kot.... hahaha...

Hahaha... nasib baik gua dicekup berduaan di hotel bajet ngan wife... bukan dengan Neelofa ker... Rozita Che Wan ker.. Nelydia Senrose ker.... hahahaha ... jangan mare aaa....

5 comments:

  1. tampok lama macam mana nak berubah duk macam tu la lagi ada tempat kena ada tidak

    ReplyDelete
  2. " biler nak kena agaknyer kat VVIP yang buat onar dan maksiat di hotel berbintang-bintang nih... "

    xpenah pulak gua dgr VVIP ni bermalam di hotel2... ada ke..??

    ReplyDelete
  3. ello abang!

    ni saya wife abang! oh banyak cantek abang punya muka nk kena tangkap ngan artis muda2 lawa2! apa abang ingat abang masih muda ka? anak 3orang berderet kat rumah tu nak letak mana?

    nanti abang! abang balik rumah, siap la!!

    ReplyDelete
  4. Bhai nasib baik ke? hahaha kalau kena tangkap ngan arteis glamer Bhai hohoho..

    Tapi ada apahal Bhai bukan orang kenal lu Bhai.. :)

    ReplyDelete
  5. Kalau ingin ke sana Jun nanti eloklah tempah takut dah Might Homestay ini ada satu saja.


    Also visit my page: homestay di tawau

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja