Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 June 2013

Aksi Panas Di Air Terjun Pancing (Video)

Bhai.... lu orang tengok video nih.... dan layan pada minit ke 1.46 ... korang akan nampak awek cun baju putih kat atas batu tengah skodeng budak lelaki mandi..... Baek punya skodeng... Hahaha...

Hahaha.... aper pandangan lu orang... hahahaha.... Gua mau pandangan yang jujur... Hahaha

(video nih direct dicapture dari tepon Sony jenis cameraphone biasa jer dan ianya baru jer berlaku dalam sebulan dua nih .... hahaha) ... Versi 3GP dan MP4 nih..


Aksi panas ini dirakam di Air Terjun Pancing berhampiran Felda Pancing Pahang... tak jauh dari Gambang.

13 comments:

  1. Awek pucat pakai baju puteh dok selamba kat batu yea.. huhu kamera nampak bebudak tu tak nampak..

    ReplyDelete
  2. Bhai/DeeDee semua...

    Video nih ori... amik direct dari tepon budak yang amik gambar tue.... takder edit mender pon... Henpon budak tue pon henpon cap ayam jer... Tue yang kualiti cam hampeh tue.... Hahaha...

    ReplyDelete
  3. Tambahan:

    Gua takkan menjatuhkan nama gua dengan up video/foto yang edit.... hahahaha.... Gua bukan PapaGomo.... hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahah.. skali skala langsuir terhibur jugak tengok budak2 berseronok main air... lol

    ReplyDelete
  5. bhai,

    tu mak pada budak pompuan yang gemuk tu, yang terjun tak terjun last2 terjun cam hampeh! mak dia tau dia tak pandai berenang, tu yang ikut sama tapi dak gemuk tu bagi syarat, kalau nak ikut boleh, tapi jangan nak perleceh dia. dok diam2 sudey! set, mak dia cakap.

    ReplyDelete
  6. Siapa dan bagaimana yang datang kepada ku...kak long kawasan tu bhai... hahaha... Function dia skodeng saja bhai masa tu... all info dia akan simpan dalam fail...

    ReplyDelete
  7. Dah terang macam tu bukan skodeng la.. tu nak join sama tapi risau baju basah so dok melanguk kat batu aje la..

    ReplyDelete
  8. hahahah... seronok je dia skodeng. Kalau nak pergi mandi di tempat hutan macam tu jangan buat maksiat, bergaul laki perempuan. Serius nanti awek tu tampar, tak tampar pun dia menjelmakan diri nak takutkan. Sebab jin pun tak suka maksiat walaupun kerja dia memang kacau orang.

    ReplyDelete
  9. najib bini rosmahJune 6, 2013 at 12:56 AM

    Bhai... gua tau la kawasan tu felda..
    Ramai orang biru karat totok...
    apa ingat hantu totok takdak?
    Ini hantu totok dia paling takut dua aja..
    Mazlan Aliman dengan ANAK...
    Allah dan Ustaz G**** dia akan pertahankan!!!
    Kahkahkah!!!

    ReplyDelete
  10. cilakak.. patut ler BN menang tu bukti tu pengundi hantu

    ReplyDelete
  11. haha....dr awal sampai akhir video dia ad....budak2 llaki yg dekat pun x perasan.....seronok gila main sampai x prasan

    ReplyDelete
  12. Budak kem Bt 10 (1980 - 84)June 6, 2013 at 9:50 AM

    Bhai , tu sungai yang suka telan orang. tempat gua and t geng hujung minggu.. tak pun time kem putus air!
    Balik maghrib bapak gua dah tunggu dengan roti panjang. Birat bhai.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja