Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 June 2013

Buang Masa Bunuh Mangkuk Nih

Bhai... Malang sungguh la saper yang "kununnya" dah bagi ugutan bunuh kat Abdul Aziz nih.... Sebab aper gua cakap camnie.... Sebab mamat bernama Abdul Aziz nih bukannyer ader masa lama lagi hidup dier nih...

Hidup pon atas sisa-sisa nyawa jer... Dah lebih 70 tahun pun umur mamat "Tungku Dapor" nih.... Paling lama pon boleh bertahan hidup dier nih pon selama 30 tahun ... Itu pon kalu dier nih takder penyakit mender...

Hahaha... Tak payah la buang masa nak ugut bunuh mamat "Tungku Dapor" nih.... Umur dier pon dah masuk umur reserve...  Umur sezen... Biler-biler masa jer boleh kiok... Malaikat maut pon dah lama tunggu nak jemput dier...

Nih dah level nyanyuk dah nih.... Tue la sebab kalu orang tue dah umur level nyanyuk macam nih (macam Mahathir Mohamed) ka... Kiter tak perlu amik pot aper yang dier cakap... Sebab percakapan orang tua ganyut dan nyanyuk nih serupa macam orang gila... Banyak sangat mengarut dan berangan-angannyer...

Banyak sangat halusinasi .... Hahaha... Dah nyanyuk dah orang tua nih.... Hahaha.... Kesian....




3 comments:

  1. bhai,

    relevan kah dia ni ??? ada tak bertambah, xde tak berkurang. angin tiup pun boleh tumbang sendiri gamaknya...ngeee..

    ReplyDelete
  2. ni mangkuk. bukan sebarang mangkuk Rahsia DAPigs Guan Eng Kapal. sink semua ada tau tunguuuuuuu

    ReplyDelete
  3. Kata org agensi..walopun org aensi xkenal semua 007..xkan xkenal modus operandi kowt..mesti tahap cai2 yg bertindak ikt arahan je ni..clearance level pn mesti low kan..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja