Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 June 2013

Cari Benda Tersembunyi

Bhai dan DeeDee sekalian... Kedua-dua wang kertas ini mempunyai kualiti dan mutu yang sama... Dari segi kertas... Dari  segi cetakan... Samer... Hahaha

Cuma ada satu yang tak kena... Dan mesin CDM tak mau nak terima deposit... Hahaha... 

Mari kita cari benda tersembunyi... Hahaha

8 comments:

  1. sebab yg bawah tu value dia 0. angka 1 and benang metalic dah hilang

    ReplyDelete
  2. haha..aku penah dapat duit nie kat 7E kemaman...aku perasaan bila nk bayar duit makan tokey kedai reject...pahtu aku beli rokok kat 7E yang sama guna duit tue....memang sama..cuma tang line metalik tu jer yang xder..defect dari kilang kot...

    ReplyDelete
  3. kalau defect dr kilang, ni barang rare! bawak gi jual kat amcorp mall kat collectors, cnfirm boleh tekan harga!

    kalau ori la....hehehe

    ReplyDelete
  4. 67:3. Yang telah menciptakan tujuh langit berlapis-lapis, kamu sekali-kali tidak melihat pada ciptaan Tuhan Yang Maha Pemurah sesuatu yang tidak seimbang. Maka lihatlah berulang-ulang, adakah kamu lihat sesuatu yang tidak seimbang?

    67:4. Kemudian pandanglah sekali lagi niscaya penglihatanmu akan kembali kepadamu dengan tidak menemukan sesuatu cacat dan penglihatanmu itu pun dalam keadaan payah.

    manusia tak hebat mana pun itu pung ada manusia lambat siang nak kondem Islam

    ReplyDelete
  5. duit pelsu ler tu

    ReplyDelete
  6. tu bkn duit palsu tp duit asli. sy dh pernah terkena dpt duit yg mcm tu RM50 2 keping, CDM pn reject x terima n sume org duk ckp tu duit palsu. sy gi antar blk kt bank n bank tu antar ke Bank negara dia kata duit tu oku.. duit asli tp cacat..

    ReplyDelete
  7. duit tu mmg duit asli sy pernah terkena dh dpt dari ATM RM50 dua keping sume org reject kata tu duit palsu, CDM pn x terima gak duit tu. pastu sy antar blk kt bank n bank tu antar ke bank negara dia kata tu duit asli tp ada kecacatan..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja