Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 July 2013

Ini Bukan Perempuan Itu (Bahagian 1)

Bhai/DeeDee .... Hahahaha..... Artikel nih pendek jer.... Sajer nak citer masalah dan penyakit kat Malaysia yang dah makin membarah.... Hahaha... Aper nak jadi aaa....

Cuba lu tengok gambar nih.... dan lu bagi tau gua aper pandangan lu tentangnyer.... hahahaha... dan aper kaitan dier nih ngan "POLITIK" ...... Nanti malam sekitar pukul 10.30 malam ... gua update dengan Ini Bukan Perempuan Itu (Bahagian 2) lar plak okeh....

Komen... Komen.... Komen lu orang gua nak baca dulu....

P/S: Gua bukan pervert .... hahaha




Chow.... gua nak rempit motorsikal hari nih sejauh 150km ..... hahaha.... babai....

3 comments:

  1. uisk, gambar yang last tak boleh blah! tp kalau diamati, ini semua bapuk, kan boss?!! Adusssss........

    p/s..bhai, bhgn 2 nanti, kasi publish smbungan bawah badan minah/mamat gambar last tu plak, k? ada beran? kahkahkah

    ReplyDelete
  2. woii , aptb la lu ni bhai , nasib bukan ramadhan .. keh keh keh .. ni mesti ada kena mengena gan menteri pasolaa.. kah kah kah

    p/s:bhai , antara gadis teruna ni dgn kak mah ? mana lu pilih ? kah kah kah

    penjejak

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja