Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 July 2013

Hadi Awang Bakal Dipecat PAS

Bhai/DeeDee sekalian.... sajer jer gua kasi tajuk panas line tue.... hahaha..... sajer gua nak tengok respon lu orang kalu dengar berita Hadi Awang Bakal Dipecat PAS .... bakal bhai... bakal..... hahaha...

Amacam..... kalu puak-puak yang mengamalkan Syiah dan jugak yang simpati dengan Syiah boleh dipecat keahliannya dari PAS..... mesti PAS jugak boleh pecat mana-mana ahli dan pimpinan parti yang mengeluarkan statement fitnah.....

Mana lagi bahaya..... Syiah atau Fitnah.....??? yang mana satu lagi berat masalahnyer..... Hahahaha...

Hadi Awang pada masa kempen PRU13 itu hari ader keluar statement fitnah.... dan sampai ke hari nih... dier masih lagi berdiam diri... malah tidak mahu mengaku pon aper yang dier katakan itu aderlah fitnah semata-mata.... macam nih ker contoh pimpinan yang parti yang kuat memperjuangkan Islam???

Jadi.... aper kata Zaharuddin Mohammad nih pastikan PAS pecat Hadi Awang atas sebab kesalahan mengeluarkan statement fitnah.... Kalu PAS berani nak amik tindakan pecat kat Hadi Awang... baru la patut PAS boleh amik tindakan pecat jer ahli PAS yang terlibat dengan Syiah....

Hahaha.... oh yer.... gua lupa... Ahlul Sunnah Wal Jamaah (ASWJ) macam Hadi Awang nih maksum lar... pasai tue la boleh keluarkan statement fitnah....  maybe ader klausa khas kot pasai fitnah nih dalam ASWJ.... oooooo ... dalam ASWJ... pemimpin boleh buat fitnah... tapi ahli bawahan tabley...... oooooo ... itu macham ka....

Buat malu kat pengikut ASWJ jer la.....

Berkaitan : PAS Pecat Ahli Terlibat Kegiatan Syiah

P/S: PAS Kedah buat post mortem PRU13... tapi sengaja takmo masukkan maklumat sebab musabab kekalahan PAS di Kedah aderlah kerana perangai MB Kedah yang lebih UMNO dari UMNO... dan jugak peragai Presiden PAS yang kuarkan statement fitnah.... Hahahaha... masih nak dok salahkan Syiah... walhal terang-terang PAS Kedah kalah pasai perangai pimpinan samer sebijik sebuntat macam perangai Geng Terengganu (Geng Rusila) .... hahaha ... lawak la....

P/P/S : Aiyark.... Geng Rusila mesti akan mengamuk punya... dan gua tunggu carutan pertama dari mereka.... hahaha

3 comments:

  1. nanti melenting geng rusila kt ko broo. hahaha

    ReplyDelete
  2. ddlm kapla2 Lebai hudud..
    ddlm kapla2 umporno..sama2SATU kapla

    yg KAFIR tu cina india iban dll..
    yg KAFIR tu ada kaitan dgn BABI je!

    kerja2 jahannam nih,
    krja2 rasuah lucah..BUKAN kafir
    krja2 auta/FITNAH..pon BUKAN kafir
    soal KHIANAT/tipu umat..pon BUKAN

    Bukankah MAKNA "kafir" tu adalah meLAWAN unvrsal value drp ALLAH???

    apalah ERTInya cuma MULUT saja yg mengaku ISLAM...sdangkan kerja2 sumenya kerja2 SETAN yg terang2an meLAWAN wahyu/UNVRSAL value drp TUHAN..
    yg mana LEBIH jahat?
    yg mana LEBIH kafir??

    adakah TUHAN menilai"kerja"amal perbuatan @ tajwid taranum dbibir?

    inilah yg sdang kita saksikan!

    ReplyDelete
  3. Bhai...

    hang punya move macam main dam hajilah...

    kalau dia makan (ngaku menfitnah), dia kena, kalau tak makan pun, dia kena...

    COBOL



    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja