Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 July 2013

Salam Dari Perantauan

Bhai/DeeDee semua...

Selamat menyambut Ramadhan dari gua.... La nih gua berada di lapangan terbang ke 12 tersibuk di dunia... sedang dalam proses untuk mengiringi seorang "saksi" bagi satu kes besar nih...  "Saksi" nih dah ditahan dan disoal siasat seminggu di sebuah safe house di selatan China.. 

Jadi gua tetiba jer diarahkan untuk mengiringi "saksi" nih balik ke Malaysia.... Macam biasa.... gua tau gua dipilih untuk urusan camnie pasai tak nampak sangat ketara... hahaha.... 

Aper pon... InsyaAllah... hari Khamis gua akan sampai di Malaysia (waktu, lapangan terbang dan syarikat penerbangan mana lu jangan tanya... hahaha)... Selamat berpuasa dari gua....

P/S : Kepada yang rajin sangat nak trace IP gua nih... hahaha... gua nak bagitau.... nih gua tulis blog nih guna VPN Access (Cisco AnyConnect) dan perisian TeamViewer kepada PC kat Malaysia.... hahahaha ... sori aaa... 

Babai...

6 comments:

  1. buat la apa patut kalau nak jumpa orang negori kat hong kong dah tak de , snoden dengar berite ada kat rosia jangan lupa jamak tu koja dunya seiring keja akhirat

    ReplyDelete
  2. deh kena pakai cisco code nak trace ip lu pulak ni hohoho..

    ReplyDelete
  3. Wa ingat lu pakai tor aje bhai hahaha

    ReplyDelete
  4. nelayanbimbang.blogspot.comJuly 9, 2013 at 5:44 PM

    Mmmm..cangi kot..chek lap kok tak mustahil..suvarnabhumi agak nye lah..denver pun ok gak..amsterdam schipol takan petik bunga kot..frankfurt ke ape ke jadah nye..jfk ke mcm tak caya..
    tak kisah lah bhai,balik kang ko crite lah kat kite org sum.wokeh..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja