Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 July 2013

Simpan Patung Buat Apa

Bhai/DeeDee sekalian... Yeyeye... Ader sket masa terluang... Kat "sini" ader WIFI unsecured.... Jadi boleh la gua tulis ini artikel.... Hahaha....  

Errr... Lu orang tau dak bahawa selama nih lu orang ader simpan patung... Kalu patung tue boleh digunakan untuk keruk kapla penyamun ka... perompak ka.... perogol ka... okeh gak la....

Tapi nih patung semacam "soft toy" ... Hahaha... Takder pekdah simpan... Buang masa... Buang space jer... Buang kederat....  

Takder guna sesen pon...  

Karut jer menyimpan ini patung... Hahaha... Nak kata jadi pelindung (omen) pon tidak.. Nak kata boler bertukar jadi Transformer pon tidak... Nak jual pon tak laku...  Hahaha... Lawak aaa... Dulu mesti lu ader simpan itu patung yang lepak atas kuda... La nih gua rasa lu dah buang  kan itu patung...

Pasai tue la musuh kiter boleh sesuka jer kacau teritory kiter... Kacau rumahtangga kiter... Kacau aper kiter nak buat... Kacau aper guideline kiter pada keluarga kiter.... Patung yang terbongkang nih bukan boleh membantu pon.... Hahaha

Patung nih menyemak jer la... Hahaha

Ader paham ka?

P/S: La nih kat cafe depan safe house kat tengah bandar yang macam cilanat nak mampus jem dier.... Hahaha... Balik esok... Yahoo... Errrr.... Kupi dah sejuk lar..... Hahaha....

P/P/S: Bukan kupi gua punya lar.... Hahaha

4 comments:

  1. '................ patung yang lepak atas kuda'. itu hints yang paling tak boleh blah.hahaha......

    kalau 1 pun dah tak guna,buang masa, inikan pulak dekat sedozen! eh, ke camne, bhai? ngee...

    ReplyDelete
  2. balik nak celup jari dalam dakwat kat besut ok jugak tu lepas celop pun tarak betoi jugak apa pula depa nak buat

    ReplyDelete
  3. tapi patong softly nih orang perempuan suka simpan la bhai hohoho.. tapi memang rumah wa takda patong kecuali patong anak gua buat main baling2.. etc.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja