Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 July 2013

Ini Bukan Perempuan Itu (Bahagian 2)

Bhai/DeeDee sekalian..... Hahaha..... seperti yang dijanjikan..... Ini cerita selanjutnya mengenai tajuk artikel gua "Ini Bukan Perempuan Itu (Bahagian 1)" .....  sori aaa... lambat skit update.... hahaha...

Hahahaha...... Okeh la.... straight to the point....

Qasrina Salleh

Ini bukan perempuan itu lar.... Ini Shemale..... Ini Aqua... Ini Bapok.... Ini Pondan.... Ini Ladyboy...  hahaha ... dan nama dier Qasrina Salleh (nama glamer tue).... hahahaha

Tapi.... tapi ....

Yang menjadi persoalan gua..... penyakit macam nih dah menjebakkan ramai VVIP....  skrang nih ramai VVIP yang dok giler amik "escort service" dari shemale macam nih..... gua tak kata dier nih diangkut oleh VVIP....

Tapi ader beberapa VVIP yang dah masuk dalam senarai siasatan agensi kitorang nih yang buat kerja haramjadah nih kat luar negara.... bukan buat dalam Malaysia..... kalu dalam Malaysia... diorang kalu buat pon mesti samer ader kat Genting Highland atau Bukit Tinggi Resort...

Dua tempat nih jer yang selamat dari serbuan.... sebab Jabatan Agama dilarang beroperasi kat sana.... ader orang marah... ader orang bekap.... hahaha..... bukan sajer selamat kalu nak bawak aqua camnie... malah kalu nak bawak perempuan simpanan pon.... semuanya selamat.....

Ader lu orang pernah dengar Jabatan Agama Pahang buat serbuan kat Genting Highland dan Bukit Tinggi Resort ker......

Hahaha..... sebab itular... gua ader dengar citer dikalangan "photog" (professional and amateur photographer) yang banyak amik servis tangkap gambar NUDE dan PORN kat Bukit Tinggi Resort.... Malah ader couple laki bini yang upah photog untuk amik gambar diorang berasmara (bersetubuh) kat Bukit Tinggi Resort....

Cerita camnie.... kira macam "open secret" lar dikalangan photog...... hahaha.... biler aaa Harian Metro nak buat sesi terjah..... hahaha

Kesimpulannyer..... Jauhilah dosa besar camnie..... hahahaha.... dan selamat berpuasa dalam bulan Ramadhan yang bakal menjelma lagi 9 hari....

3 comments:

  1. Tettt! 10 markah untuk gua kerana meneka dengan betul! sib baik gua tak bernafsu tgk gmbar itew! fuh...maknanya gua normal lagi la, belum bernafsu LGBT! kahkahkah

    tapi mana smbungan gambar last bhai? takkan tak beran nak publish kot?bukan salah pun nk publish tunjuk dada sebab dia tetap jantan! serupa lu dan gua jugak! tp bezanya, nenen dia besar sket je dari kita nye dan dia berkulit mulus bukan mcm kita, macam kertas pasir! kahkahkahkah....

    ReplyDelete
  2. bhai, lu dah bg hints, gua pun tanya lebai gugel! ha, amekaw! tu dia.... berlambak yg ada ada dada kembang tp punai terjulur ngalahkan yg normal! ces...kembang tekak gua...phui!!!

    camaner la ada jenis yg berkenan dengan jenis yg ni?? kiamat dah dekat.....

    ReplyDelete
  3. Gua teringat pulak cerita Dr. House.. the perfect women is man :) lol..

    Ada kes perempuan sakit dia uruskan memang perfect dan cun gila perempuan tu rupe-rupenye perempuan tu sebenarnye shemale.. lelaki la kakaka..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja