Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 July 2013

Sudah Tahu 3 Bulan Awal

Bhai/DeeDee.... Ini citer tentang isu Lahad Datu....  citer tentang pencerobohan Sulu.... Okeh... Agensi kitorang dah dapat pintas maklumat seawal 3 bulan sebelum pencerobohan berlaku... Tapi kitorang tak maksudkan puak Sulu tue... Kitorang dapat pintas maklumat Team Alpha Two-Zero ..... yang diorang merancang nak menyusup ke Malaysia dan cuba membawa lari Manuel Karingal Amalilio ke Filipina...

Jadi.... pencerobohan puak Sulu tue menjadi satu camouflage yang cukup baik untuk team Alpha Two-Zero...

Malah... sebelum pendaratan puak Sulu tue di Lahad Datu khususnya di Kampung Tanduo.... dua team dari Alpha Two-Zero telah masuk ke Malaysia.... dan Agensi gua telahpun menggerakkan operasi untuk memintas, menahan dan menyoalsiasat mana-mana pihak yang terlibat...

Dan inilah yang berlaku... seperti mana penulisan gua yang dulu....  Semua itu sudah jadi sejarah..... hahaha..... macam mana gua diarahkan oleh Agensi pi ke Patikul dan Cagayan de Oro ..... untuk menjejaki saki-baki team Alpha Two-Zero yang sudah melepaskan diri dari kepungan di Sabah dan balik ke Filipina...

Skrang ... citer tentang berita pencerobohan tue dah tahu awal sudah sampai ke RCI macam dalam citer dibawah nih.... so... aper lagi tunggu... tak lama lagi meletup lar.... hahaha


3 comments:

  1. A'kum C++

    Kiranya pasukan keselamatan kita dan risik cukup cekap tapi pada saya berunding sehingga berminggu-minggu yang mencacatkan. Dah gitu adeker pulak dikatakan bukan penngganas dan penceroboh. Lahabau punya menteri!

    ReplyDelete
  2. bila mengamalkan ideologi matlamat menghalalkan cara;politik punya pasal, negara pun boleh dijual.

    yang jadi bidak catur, penduduk di Tanduo, Lahad Datu. tenat sangat dah Malaysia ni.

    ada cerita dalam cerita.banyak yang disembunyikan dari fakta. penduduk tempatan lebih arif, tanyalah dorang. la ni sumber internet lebih dipercaya, tinggal kita je rajin menggali, pasti berjumpa sumber.

    malangnya kita......

    ReplyDelete
  3. bila mengamalkan ideologi matlamat menghalalkan cara;politik punya pasal, negara pun boleh dijual.

    yang jadi bidak catur, penduduk di Tanduo, Lahad Datu. tenat sangat dah Malaysia ni.

    ada cerita dalam cerita.banyak yang disembunyikan dari fakta. penduduk tempatan lebih arif, tanyalah dorang. la ni sumber internet lebih dipercaya, tinggal kita je rajin menggali, pasti berjumpa sumber.

    malangnya kita......

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja