Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 July 2013

Jangan Sebarkan Khabar Angin

Bhai/DeeDee sekalian.... Tolong aaaa... tolong jangan sebarkan khabar angin tentang kejadian pergaduhan kaum di Klang tue... Tolong aaa.... Nanti karang tak pasai-pasai menyusahkan ramai orang lain...


Relaks... bagi anggota keselamatan yang handle benda nih... Lagi pon diorang ader cukup anggota dan aksesori...

Jangan tambahkan ajinomoto dalam isu nih... Nih gua mintak sesangat nih.. tolong aaa....  Nanti karang tak pasai-pasai ader yang kena bergerak bertugas ke Klang.... benda pergaduhan nih bukan la gua nak kata terpencil... tapi... jika dikecohkan... tentu akan jadi isu besar dan melibatkan ketegangan kaum...

Benda macam nih la macai-macam UMNO/BN dok suka..... so jangan kasi sebarkan khabar angin aaa.... Nanti pasai benda macam nih... maka Zahid Hamidi dapat point untuk teruskan Ordinan Darurat (EO) yang stendet macam skrang nih...

Kiter mahukan perubahan kepada EO nih... so tolong aaa jangan sebarkan khabar angin...

Boleh ka???

2 comments:

  1. bila ada kebakaran tentu nampak asap dan baunya.padam cepat jangan bagi merebak bahang panas di bulan romadhon ini.

    ReplyDelete
  2. UMNO suka je exploitasi ni jadi hero melayu hahaha..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja