Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 July 2013

Elok Sangat La Tue

Bhai/DeeDee ..... Hahaha.... lu orang mesti terkejut kalu dapat tahu yang Malaysia lepas nih akan anggap penyalahgunaan dadah bukan sebagai jenayah... tapi satu penyakit... hahaha.... maknanya ... lepas nih ... takkan ader la serbuan berkaitan dadah.... semua yang ditahan akan diklasifikasikan sebagai pesakit...

Pasai aper Kerajaan Malaysia dok nak jaga baik-baik pesalah dadah nih.... sedangkan 95% daripada kes jenayah yang ader dalam Malaysia berpunca dari kes penyalahgunaan dadah... tak cukup duit beli dadah.... rompak... ragut.... tikam... bunuh...... semua pasai dadah....

Gua rasa gua tau sebab aper.... sebab kapla besar yang terlibat dalam semua (100%) kes berkaitan pengedaran dadah aderlah VVIP.... VVIP yang very close dengan Menteri-Menteri.... VVIP yang pada depan berlakon baik ... konon philanthropist (dermawan) .... tapi dibelakangnyer berselirat dengan pengedaran dadah.... Tambah plak lagi .... ianya dikendalikan oleh Kongsi Gelap .... yang mana Kongsi Gelap nih dibekap oleh pegawai besar dalam pasukan keselamatan....

Banyak kes sebelum nih biler dikaji latarbelakangnyer... mesti ader sangkut paut dengan kongsi gelap... anggota PDRM.... VVIP dan sebagainyer.... malah pada jangkaan gua... ader beberapa nama besar dalam VVIP yang terbabit skandal dadah nih.... kalu tidak... takkan la boleh senyap jer kes bawak Syabu dalam lori ais di Muazzam Shah itu hari.... berapa juta RM kos Syabu tue... banyak ooooo... bayangkan la... satu lori ais penuh dengan Syabu...... hahaha

Aper kesudahan kes tue.... sonyap yo.... hahahaha .....


Elok sangat la tue cadangan Menteri nih... hahahaha.... cadangan tahap bangang.... errr...... camana aaa dier nih dapat jadi Menteri.... mesti dier nih dilantik oleh orang yang Bangang.... sebab hanya yang Bangang jer akan melantik Bangang yang lain jadi kengkawan dier..... hahahahaha..... maknanyer.... Najib Razak tue memang Bangang la yer.... hahaha

1 comment:

  1. Entah la Bhai

    Kalau lu pi pusat pemulihan depa punya demands mengalahkan VVIP makanan stok medical segala bagai la bhai.. Lu tau semua tui Fre je diaorang dapat kerajaan sponsor..

    Apa rakyat dapat? hahaha.. lu pi sekolah masuk tandas pun kena bayar diaorang duduk pusat pemulihan semua dapat barang first class.. kerja pun tak payah susah-susah..

    kementerian pelajaran bajet kena potong sana potong sini kementerian berkaitan dengan dadh pemulihan etc ni tambah lagi ada.. :)

    Jadi penjenayah/penagih lebih baik layanan dari rakyat marhain.. :) tu orang demo aman bersih kena gas.. penceroboh/penjenayah dapat layanan kelas pertama hohoh..

    Dunia dunia bhai..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja