Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 July 2013

Sub Woofer Pun Dikira Sekali

Bhai/DeeDee .... aper kelas kira Speaker jer.... baik la sub woofer pun dikira sekali.... baru la ngam.... setakat speaker jer.... sound tak mantap..... kena ader sub woofer dan "speaker kecik tue tue nama dier tweeter kan" ... hahahaha....

Nih Idris Jusuh nih mana dier skolah..... hahaha.... mesti masa skolah dulu dier nih bodoh dan bangang... pasai tue la jadi Menteri... hahaha..... Speaker Dewan patutnyer berkecuali aaa.... Speaker kira macam Hakim lar.... kalu Hakim tak berkecuali..... hakim sided....  maka hancuss la persidangan.... Hahaha

Aper daaa..... kalu gitue... tak payah la kira Speaker jer... baik masuk dengan Sultan skali.... err.... mana ader Sultan dalam Malaysia nih yang menyokong kuat Pakatan Rakyat.... semuanyer berbondong-bondong sokong UMNO/BN jer..... semua sokong pasai pikir kepentingan peribadi jer....  ini bukan satu penghinaan ker mender... ini realiti....  realiti di Malaysia nih... dimana yang bangang akan dilantik jadi Menteri....  Hahaha

Hahaha.... Kalu campur Speaker dah jadi 18.... kalu campur Sultan dah jadi 19.... belum masuk campur Permaisuri @ Sultanah ... maka kalu itu macam... dah cukup la 20.... memang maner ader problem punya.... semua mesti menang kat BN..... hahahaha

Oh lupa... gua lupa masukkan kakitangan Dewan Undangan Negeri la... mesti semua sokong BN punya.... hahahaha.... macam itu ... sampai kiamat la takkan menang punya.... hahaha.... serupa macam masa Final Piala FA la...... kalu TRW ader 11 player... dan JDT ader 11 player..... pengadil dan penjaga garisan pon akan masuk sama la belah JDT ker atau TRW????

Hahahahaha.... bangang betul lar Idris Jusoh nih..... hahaha .... Kesian rakyat Malaysia dapat Menteri Pelajaran dan Pengajian Tinggi II yang bangang tahap "dewa jalan duta" nih..... hahahaha


5 comments:

  1. Kita kena lihat sejarah Bhai.. Dia cakap tu betul.. :)

    Macam dekat Perak masa PRU12, Speaker dulu PR yang lantik sebelah PR last2, ada lompat parti BN ambil rampasan kuasa lantik speaker sendiri, sekali ada 2 speaker (satu PR satu BN) hahaha.. :) last sepaker PR kena tendang meeting bawah pokok huhu..

    belajar dari sejarah, kalau la Pas Memang boleh buat juga macam kat Perak.. Apa susah.. tapi speaker tu tak ajdi masalah cuma cuma restu sultan kot?

    Memang nampak memang sampai kiamat la BN memerintah ni huhu tapi Kuasa Allah bukan kita tahu.. :)









    ReplyDelete
  2. kat perak spikar tak kira ke dulu

    ReplyDelete
  3. dia kena air ketum kot? atau nira kola hahaha ! ABU jangan lupa !

    ReplyDelete
  4. UMNO ni takda kerja lain, kerjanya nak mengelat aja.

    ReplyDelete
  5. bro, aku rasa kena report tongku langkasuka. mereka kurang stok air ketum ni. tu ckp merapu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja