Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 December 2012

Tugasan Risik

Bhai dan DeeDee sekalian... La nih gua dah berada di Kota Bharu.. Baru sekejap nih sampai... Tengah lepak pekena roti canai kat Kota Bharu nih...

Ader tugasan risik yang perlu gua laksanakan ... Biasalah bhai... Arahan... Terpaksa kena buat... Walaupun arahan sampai last minit..

Aper pon... Gua cuma sehari jer berada disini... Solosai tugasan risik.... Balik dan buat laporan...

Pssst... PRU13 hujung tahun nih ker? Hahahaha.... Gua no comment....

UPDATE: Pagi-pagi dah jadi spy leman membuat pemantauan jarak jauh... Aper daa... Gua dah tua aaa kalu nak buat kerja camnie... Tabley ker gua buat kerja yang bukan risikan ker... Aper la bos nih.... Tau la PRU13 dah tak brapa lama lagie... Penat nih memantau sambil makan donat.... Ayoyo.... jadi Abang Roy la gua lepas nih... Dah nak masuk dua kotak donat nih.... Hampeh....

2 comments:

  1. habis lingkup organisasi yang bagi tugas risikan kepada seorang spy yang tak pandai simpan rahsia. Belum buat kerja lagi dia dah canang....ni aku mai nak siasat hangpa ni....terbaeeek!

    ReplyDelete
  2. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Hehehe.... maner ader... gua tak dedah satu mender pon... lokasi... itu biasanyer bukan lokasi sebenar gua berada... dan siapa serta aper yang gua siasat gua tak citer... agensi mana yang gua terlibat pon takder saper tau... hahaha

    Gua just bagi hint jer... jauhari jer kenal maknikam...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja