Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 December 2012

Ustaz Idris Sulaiman Menghina Rasulullah?

Bhai..... mamat nih mengaku dier Ustaz.... hahaha... takper... mengaku la.... gua tak heran pon.... berapa banyak kitab dier dah baca pon gua tak heran.... kalu dier baca Kamasutra pon gua tak heran... Cuma... cuma satu jer gua nak nasihatkan dier nih dan semua penyokong dan pendokong dier...

Tolong jangan hina Rasulullah dan para sahabat.... waima Muawiyah Bin Abu Sufyan dan bapanyer sekali pon.... sebab..... mereka tue para sahabat Rasulullah..... So.... kalu ikut statement mamat nih..... memang dier menghina Rasulullah....

Sebab dier kata... takder jihad kalu nak serang musuh Islam yang berkali ganda lebih besar dari angkatan penjihad... kalu lebih 2 kali ganda.. takder jihad.... Walhal... masa perang Badar.... Rasulullah berjihad dengan para sahabat yang seramai 313 orang jer.... manakala para musuh Kafir Quraisy lebih dari seribu anggota....

Dan satu lagi.... Tolong aaaa... Tolong jangan fitnah mana-mana Nabi dan Rasul... Sebagai contoh ader yang kata Nabi Muhammad S.A.W keluar dari Mekah pasai isu keselamatan... Isu nyawa... Wei... Takder sorang Nabi dan Rasul pon yang takut ancaman nyawa atau mati... Tolong jangan memandai nak buat fitnah kepada mana-mana Nabi dan Rasul.... Tolong aaaa...

Aper daaa... karut jer la mamat nih....

2 comments:

  1. Pendapatnya sama macam pendapat ulama wahabi belaan arab dogol saudi. Kata ulama wahabi haram menentang israel dan arab palestin harus dihapuskan. arab dogol nilah sebenarnya penyelamat yahudi & amerika sebab minyak semua dia yg supply dan hasil minyak dia simpan kat amerika serta syarikat2 yahudi spt hilton,citibank dll. arab dogol ni hamba kpd yahudi & amerika asalkan terus berkuasa keatas Mekah & Madinah.

    Abu Amir

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahabi==syiah==amerika==israhell(Israel nama nabi)==saudi==iran... sama cuma pakai topeng berbeza.

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja