Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 September 2012

Iklan Catuan Air Ditaja Oleh Syabas?

Bhai... ader orang kasitau gua yang penggambaran iklan catuan air di Selangor yang khabarnya dirakam dan dilakonkan di PJ ini ditaja oleh Syabas .... err.. betul ker iklan catuan air ditaja oleh Syabas? Pergh... hebat aaar kalu camnie... Berapa kos Syabas kena keluar modal aaa.... Kalu bukan Syabas... saper yang taja... Noh Omar ker... atau... hahaha.....Rozali Ismail .....  ala.. jangan malu-malu aaaa bagitau citer sebenar... hahaha

Lepas nih.... lu dan gua boleh tengok ader lagi penggambaran macam nih mengenai beberapa isu... Maybe akan dilakonkan kat Pahang.... bagi isu air... dan banyak lagi yang boleh dijadikan modal penggambaran...

Hahaha.... Nih gua nak cadangkan lar.... lepas nih jangan lupa buat lakonan masalah sampah sarap di Selangor yer.... amik la pelakon tambahan... boleh buat kat Seksyen 21 Shah Alam.... kan kat situe kawasan kubur.... hahaha... chanteq sangat la...

Pergh... gua rasa aaa... lepas nih industri lakonan dan penggambaran kat Malaysia nih mesti akan lebih baik atau setanding dengan kat Hollywood atau Bollywood.... hahaha... gua rasa berbangga la... Mesti lepas nih cukup mudah la nak dapat sen... jadi jer pelakon tambahan... hahaha

Masyuk... Masyuk....  Aper kelas la setakat buat iklan infomersial... baik buat telenovela ker... telemovie. ker... tak pon buat jer wayang 35mm ... pergh.... hebat... Malaysia Boleh.... 1Malaysia Boleh.... hahaha .. kalo pelakon kat Malaysia tak cukup... boleh impot dari HongKong atau India... tak pon boleh jemput Tom Cruise, Drew Barrymore dan ramai lagi pelakon kat Hollywood tue... Nak muka garang.. amik jer Clint Eastwood.... hahaha

Pelakon utama untuk iklan catuan air di Selangor nih aderlah Mohd Ali (Pejuang Tunjuk Ponggong)... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja