Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 September 2012

Pejuang UMNO Yang Pondan...

Hahahaha...... gua tak tau la nak kata mender..... kalu stakat kena acu senjata (kununnya) dari jarak jauh pon dah terkucil... dah trauma.... err.... macam mana nak jadi pejuang nih.... Nampak muka kat dalam Youtube sebijik ganas.... tapi rupanya bapok.... hahahaha

Agak-agaknyer la... ramai kot geng-geng bapok pondan macam nih dalam UMNO kot... yang lagi lawak tue... siap berbangga konon jadi pejuang... hahaha.... tapi baru kena skit (belum tentu betul kena pon) dah trauma... hahaha,.... macam mana nak hantar pi perang nih...

Kalu antar ke Palestin... mau terkencing dan terberak merata nih biler dengar bunyi peluru dan bom merata.... hahaha... mesti terus mati terkejut kot... hahahaha... lawak lar.... Gua rasa aaa.... patut UMNO/BN nih buat satu kerahan tenaga.. antar semua penyokong yang katanya pejuang nih pi satu kem latihan... latih secara komando... kot-kot lepas tue boleh la brani skit... boleh la takder trauma mender.... hahahaha

Lawak lar...


3 comments:

  1. Kalau boleh hantarlah geng gayung anak Omar Din Mamak tu. Bunyi hebat. Kalau hebat sangat pergilah ke Palestin lawan dengan Israel. Baru power dan betul-betul pahlawan.

    ReplyDelete
  2. haha aku setuju bab hantar p palestin tu
    lagi2 geng pekida ni
    nama persatuan kebajikan islam apa bala
    gangster sangat p lawan dgn zionis sana
    jgn terkucil sudah

    ReplyDelete
  3. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Ujud lagie ker geng gayung OmarDin tue??? Takut dah jadi gayung kat bilik mandi jer... hahaha ... Ya... antar diorang kat Palestin... hahaha

    Bhai Taufik...

    Mau menangis diorang kalu diantar pi Palestin... hahaha... nak pegang batu pon diorang menggigil tangan.. UMNO kena supply kat diorang nih cat merah jer... tapi yang tin kecik la... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja