Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 September 2012

Bajet 2013 Bajet Ugut

Hahahaha.... Bhai lu takmo undi lu takkan dapat ini semua... Hahaha... Itulah intipati sebenar keseluruhan perbentangan bajet hari nih... Dan dengan termaterinya perbentangan bajet 2013 makanyer sohih la seperti yang ader member gua kasitau... Bahawasanya... Anak bulan PRU13 akan kelihatan sedikit masa lagi...

Dan Hari Raya PRU13 akan dibuat bila lengkap kitaran anak bulan... Hahaha

Oleh itu.... gua konpiden PRU13 akan dilaksanakan sebelum hujung tahun ini... Hahahaha

Lu orang takmo nak undi takper... Tapi jangan mimpi la akan dapat semua gula-gula bajet kali nih... Ini bukan sebarang bajet... Ini bajet ugut... Ini bajet bagoosh... Ini bajer ngam..

Paling untung skali aderlah SAMSUNG dan APPLE pasai ader insentif telegon 3G sebanyak RM250.... Paling kaya CELCOM dan MAXIS....

Selamat merasa duit bonus bagi kakitangan awam... Itupon kalo jndi BN.... Hahaha

4 comments:

  1. apa ko tak cakap kalau tak undi bm...kakitangan kerajaan gaji pun tak dapat...kah kah kah kah kah kah ...

    ReplyDelete
  2. ni org panggil rasuah besar-besaran tuan

    btw encik C++,
    background hitam blog ini sedikit sebanyak menyukarkan aku baca tulisan bro
    mata jadi berbekas-bekas, pinau dan cepat letih
    harap bro sudi lakukan sesuatu

    just 2 cents :)

    ReplyDelete
  3. salam,

    semua one off xde yg bersifat berpenjangan, klu kite pk secara mendalam baik undi PR

    KLIK PA dapat bonus 1.5 bulan gaji, rakyat dapat naik harga gula

    ReplyDelete
  4. Bhai Mosabit...
    Aper kena mengena gaji dengan UNDI BN... Isu bonus dengan gaji lain bhai... gaji aderlah hak... bonus aderlah hadiah... takkan itu pon lu tabley nak beza,... hahaha

    Bhai Taufik..
    Hahaha... rasuah besar-besaran yer... hahaha... wei... background hitam menjimatkan elektrik 10% la bhai... GoGreen... hahaha

    Bhai NewHope...
    Semua ini berlaku pasai BN dah tak kuat... cuba kalu dier kuat.. lu ingat dier nak kasi ker... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja