Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 September 2012

Perdana Leadership Foundation Juga Menerima Dana Asing

Pergh... bhai... lu tau dak ader satu yayasan tue... ala.. macam NGO gak... milik Mahathir Mohamed tue.... Perdana Leadership Foundation ... dalam Bahasa Melayunyer... Yayasan Kepimpinan Perdana.... hahaha..... dier nih pon dapat gak dana dari negara asing.... Dana asing memang banyak masuk...

Tak payah la Mahathir Mohamed nak sorok... semua orang tau yang Yayasan Kepimpinan Perdana nih memang dapat banyak tajaan dari negara asing...agensi asing... malah SOROS sendiri pon ader hulurkan bagi dana itu hari....

Tarak percaya... semak la akaun kewangan Yayasan Kepimpinan Perdana tue... dan tanya la sama Soros.... hahahaha... Lu bukan tak tau yang Mahathir dan Soros memang kawan baik.... hahahaha.... so tak payah la nak berhelah mender nyer.... hahaha....

Kalu betul LHDN dan BNM serta SPRM telus... siasat la samer mana datangnya dana untuk mencukupkan kedudukan kewangan RM100 juta tue untuk Yayasan Kepimpinan Perdana nih.... takkan la duit untuk Yayasan nih datang dari poket Mahathir.... hahaha...

Ala... kalu lu orang siasat punya... lu boleh tau duit tue masuk melalui Singapura dan Filipina.... hahaha...... so... aper citer nih.... nak siasat pasai dana asing.... siasat la skali Yayasan Kepimpinan Perdana nih.... hahahaha... mau tercirit sama Mahathir Mohamed kalu kena siasat....  gua cadangkan yang siasat tue biar ICAC yang berpengkalan di HongKong.... hahahaha ... sebab gua tak percaya sama SPRM....

Oh yer... list penyumbang dana yang dipaparkan kat dalam website tue aderlah dana dari dalam negara.... hahaha... saper kater takder dana dari luar negara..... hahaha ... semak bhai... semak.... ader macam-macam cara orang nak bawak masuk dana asing nih... guna proksi tue perkara biasa..... hahaha

3 comments:

  1. Salam semua...

    Itu froggy pekasa(M) tak de maklumat ke??? hari tu iye2 sembang panjang. sampai bawah ketiak CIA pun dia tau.

    ReplyDelete
  2. mana ade dana asing. Mahadir menabung sejak dari bangku sekolah lagi untuk buat yayasan tu...

    ReplyDelete
  3. Bhai Alias Bin Hasan...

    Perkasa diorang mana ader dapat dana asing... diorang kutip wang perlindungan jer kat kedai-kedai.... hahaha

    Bhai Mohamad Adel...

    Hahaha..... pergh... sehari berapa Mahathir simpan aaa... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja