Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 September 2012

Kampung Bunian UMNO Punya

Hahaha... dah 10 tahun bhai... 10 tahun takder saper nak amik pot.... hahaha... lu ingat senang-senang ker boleh lepas 10 tahun ceroboh tanah ... tanah hutan simpan plak tue... kat Johor pulak tue.... hahaha... kalu takder kabel kuat ker... kalu takder sangkut paut ngan politik ker... kalu takder line direct ngan DEWA ker.... hahaha... lu ingat senang ker bhai....

Hahaha.... ini semua senang jer nak tau saper punya kerja... kerja teroka haram Kampung Muafakat

Okeh... gua bagi sikit hint... yang jalankan projek ladang (kuar modal dan buat ladang) sudah tentu puak-puak chukong....  habis tue... camana dier boleh selamba badak jer bukak ladang dan kuarkan modal.... hahaha... tarak takut ka...

Jangan riso bhai..... ader duit semua boleh clear... gua berani kata yang benda macam nih buka setakat kecik anak punya level... dah 250 hektar lebih tanah tue... mesti ader kena mengena ngan ADUN kawasan tue... mesti ader kena mengena ngan AJK UMNO kawasan tue... mesti ader kena mengena dengan S/U Politik orang-orang tertentu... kalu dah macam nih punya besar kawasan... gua berani jamin .. ader Menteri atau Timbalan Menteri yang punya kabel... hahaha

Duit bhai.. duit.... ramai yang gelap mata.... DEWA pon boleh gelap mata... hahaha... aper ader hal.... hahaha... Oh yer.... hampir gua terlupa... kawasan lokasi penerokaan haram nih ader terletak dalam kawasan  Parlimen Sembrong..... hahahahahaha

5 comments:

  1. MESTI TARUH LA PAPAN TANDA "SATU LAGI PROJEK BARISAN NASONAL" BARU BETOI ! ABU SAJA PENYELAMAT NEGARA DARI SANG PEROMPAK & PENYAMUN PRO !

    ReplyDelete
  2. Bhai Amuraria...

    Hahaha.. yang itu diorang lupa nak letak ... hahaha... mesti kontraktor yang buat papan tanda tue akan kena marah ngan pemiliknya... hahaha....

    Patut memang kena letak "Satu Lagi Projek Barisan Nasional" kan... hahaha

    ReplyDelete
  3. Semua kebun tu sdara kt yg punyer.. Sdara seislam.. Bkn syarikat tapi individu yg x mampu beli kebun bergeran, dgn harapan blh memohon..

    ReplyDelete
  4. Semua kebun tu sdara kt yg punyer.. Sdara seislam.. Bkn syarikat tapi individu yg x mampu beli kebun bergeran, dgn harapan blh memohon..

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Yer ker... huh... kira teroka dulu pastu baru nak mohon.... gua biasa dengan benda camnie... tapi dalam tahun 70'an dan 80'an lar...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja