Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 September 2012

Gua Mengaku Gua Dapat Dana....

Bhai.... Gua nak buat pengakuan nih... pengakuan yang agak besar nih.... Gua mengaku gua dapat dana Ah-Sing .... Dana Ah-Sing tau... bukan dana asing.... Inilah yang membantu gua selama nih..... membantu untuk meneruskan kelangsungan blog ini.... hahahaha

Dana Ah-Sing ini disalurkan kepada gua melalui beberapa syarikat daripada Amerika Syarikat... terutamanya dari Google, Yahoo, Clickbank dan beberapa affiliate program... Semua ini digerakkan oleh agen Yahudi dan Nasrani..... Dana Ah-Sing ini disalurkan sama ada melalui cek dari Wells Fargo Bank mahupun dari Citibank.

Ader jugak Dana Ah-Sing yang masuk melalui Paypal, Liberty Reserve, MoneyBookers. Kalu dana Ah-Sing yang dari US nih... gua rasa aaa samer ader datangnya dari USAID, CIA mahupun NSA... hahaha.... lu orang jangan jeles aaa...

Dana Ah-Sing dari Russia pun ader yang masuk .... terutamanya menggunakan Webmoney.... gua saspek agensi FSB dan KGB yang sponsor gua nih...  Aper .. lu ingat KGB dah mampus ker... hahaha

Lagi satu... gua ader gak dapat dana Ah-Sing daripada negara selatan tanahair kita Malaysia... hahaha... maybe la Singapure sponsor gua untuk jatuhkan Muhyiddin Yassin... hahaha... sebab itu lah dana Ah-Sing dari Nuffnang gua dapat... hahaha..

Kalu gua dapat banyak dana Ah-Sing... sure TukarTiub, AmenoWorld, MiloSuam, Greenboc, Cenangau dan Pak Bakaq pun juga dapat banyak dana Ah-Sing dari luar negara.... hahahaha

2 comments:

  1. Salam C++

    Wah! seronoknya dapat dan Ah-Sing. Yong cuma dapat dana Ah-ku sahaja. Huhuhu...

    Apapun dengan dana Ah-Ku itu Yong dapat bagi makan binatang peliharaan Yong selain manusia.

    ReplyDelete
  2. DeeDee Yong...

    Pergh... Dana Ah-Ku.... lagi hebat... ini mesti kerja subversif nih... hahaha... mesti pasai nak jatuhkan kerajaan UMNO/BN.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja