Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 September 2012

Mimbar Masjid DIbaling Selipar Oleh Kafir Harbi

Bhai.... bebudak PERKASA nih Islam ker Kapir Harbi???? Kalu Islam ... mesti diorang dah menunaikan solat... dan kalu diorang dah bersolat.... mesti hati diorang ader lembut skit.... tapi kalu tak solat.... memang la hati akan hitam... akan keras... hahaha...

Nih ... gua dengar sampai ader yang baling selipar sampai masuk dan kena kat Mimbar Masjid nih perhal.... Mesti yang buat nih orang KAFIR HARBI... sebab hanya orang KAFIR HARBI jer yang akan buat perangai macam nih... Kalu orang yang beraqidah Islam.... kalu dier tak puas hati dengan Iman ker... dengan orang yang bagi tazkirah ker.... dier cuma akan mufaraqah jer... keluar sebagai tanda boikot...

Takder la terpekik terlolong siap guna loud hailer lagie... hahaha... sohih nih mesti KAFIR HARBI nih....  sebab hanya orang KAFIR HARBI jer yang akan buat perangai macam nih.... hahaha.... mesti si Kafir Harbi nih akan dapat sokongan dari Geng Rusila... sure la..

Geng Rusila mesti akan bekap abis-abisan si kapir harbi yang baling selipar kat mimbar masjid tue... hahaha

3 comments:

  1. Karpal singh dan CSL puntak buat kerja terkutuk sampai macam ni sekali.

    Betul apa yg ustaz aku ajar. Antara munafik dan kafir, munafik lebih bahaya lagi sebab nama dia brahim ali. Nama macam nabi tapi perangai mcm ****.

    Kafir tak perlu nak risau sangat sebab dah tentu dia musuh Islam. Tapi brahim ali nampak macam Islam tapi lagi jahat dari kafir harbi. Lagi teruk kalau nampak macam ustaz atau guna gelaran ustaz tapi lagi jahat dari firaun.

    ReplyDelete
  2. waris, geram tu... sabar bro. inilah yang dok heboh sekarang ni - choose the known devil, ha ha ha. pilih umno sebab dah tahu kesetanan dia... ni ada lak yang marah...

    "Geng Rusila mesti akan bekap abis-abisan si kapir harbi yang baling selipar kat mimbar masjid tue... hahaha"

    bhai c++,

    takat bekap takpe, kut terikut2 lak. maklumlah depa gemar sangat guna nama2 binatang ni. bertemu dalam gua masa bertapa lah kut... ha ha ha

    ReplyDelete
  3. Bhai Waris...

    Kecik hati diorang lu samerkan diorang ngan Karpal ngan CSL... hahaha... diorang bukan sajer tabley samer level ngan Karpal dan CSL... tapi diorang lagi "turruk"... hahaha

    Bhau Hussin...

    Hahaha.... terikut-ikut tue... hahaha... sudah berat kalu itu macham... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja