Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 September 2012

Innalillah Buat Zulkifli Nordin

Salam takziah buat keluarga Zulkifli Nordin.... hehehe.... sebab rasanyer dah lama tak nampak hero pejuang Islam si Zulkifli Nordin nih dalam TV.. biasanyer kalu ader isu berkaitan Islam nih... dier yang selalunya menonjolkan diri kedepan... nih dah lama dah takder... dah mati dah kot... dah meninggal...

Diorang tanam dier kat mana aaa....  Nak la tau jugak dier tue sempat disembahyangkan ker tidak.. dikapankan ker tidak... ditalkinkan ker tidak.... hahaha .... ker tabley nak tanam-tanam sebab dah jadi mayat hidup.... hahahaha

Lama betul lar dier takder dalam TV... TV3 tak mau nak temuramah dier ker... hahaha.....

Nih demo anti video "Innocence Of Muslim" nih esok .. masih tak nampak lagi Zulkifli Nordin nih.... hahaha... gua rasa aaa ... mesti mamat nih dah kojol dah... hahahaha... kalu tak kojol mesti dier akan cuma tempelkan muka dier kat dalam TV3....

Hahaha.....

Aper la nak jadi ngan hero pejuang Islam sekor nih..... hahaha

3 comments:

  1. Zul Kulum dengar kata otak dah tak betoi dah. siang malam ada orang kata dia ni dok pikiaq boleh ka jadi calon masa PRU-13 nanti lagi atau berkubur terus.

    Dia kata dia tak dak masa nak pikiaq pasai film tu. Yg dia dok pikiaq la ni ialah ada can lagi tak dia jadi YB?

    ReplyDelete
  2. salam,

    zul terlalu ekstrim klu bab agama ni mmg patut di silence kan saja

    Cuepacs nak kerja lebih masa kah kah kah

    ReplyDelete
  3. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Gua pon saspek macam tue gak dah kena kat Zulkifli Nordin... penyakit tue teruk... memang teruk... takder chan nak baik dan sembuh... hahaha

    Bhai New Hope...

    Guna silencer kapchai gua boleh dak??? hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja