Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 September 2012

Zeus Pun Tak Marah

Baling selipar... buat kerja samseng dalam Masjid... tutup lampu Masjid... matikan bekalan elektrik ke Masjid.... buat bising dan kacau ganggu kat Masjid..... tapi... Polis tak amik pot pon... senyap jer... takder pon taskforce ker mender ker... Statement dari KP Kedah pon takder... hahahaha... semua senyap sunyi...

Ala... tak payah la kiter tengok tindakan Polis tue.... takkan diorang amik tindakan pon...

Sebab.... Zeus pun tak marah... Apollo dan Poseidon pon tak kuarkan aper-aper statement yang mengutuk kejadian tue.... so... aper nak diharapkan PDRM nak amik tindakan.... hahahaha.... lupakan sajer laaa....

Dah masuk 3 hari dah kejadian tue... hahaha... senyap jer tanpa aper-aper statement dari PDRM ..... hahahaha....  kalu dah Zeus pun tak marah... lu ingat ader bagi kesan ker PKR bagi tempoh 24jam untuk PDRM amik tindakan....  hahahaha

Lu ingat PDRM mau siasat ker bawah Seksyen 27(5)(a) Akta Polis 1967 @ Seksyen 143 Kanun Keseksaan @ Seksyen 149 Kanun Keseksaan .... atas kesalahan merusuh di tempat awam, perhimpunan haram atau menunjukkan kekerasan jenayah... hahahahaha

2 comments:

  1. Gua ingat ada hari PDRM kata depa tak dpt 'bertindak' apa2 jika takda sapa pi buat repot kat balai polis paling hampir. U know lah semua polsi sibuk these days jadi kita dimintak menghargai 'keamanan, kestabilan, perpaduan', tau?

    1 more thing, 'pilih la Malaysia', ok...haha...geng 'setan' memang takda otak cuma ada anu lan*** untuk show off.

    ReplyDelete
  2. Bhai Hanz...

    Tue la pasai... biler kes macam nih.. biasa PDRM akan tunggu kalu ader orang report... tapi dalam kes yang belah sana... PDRM sendiri yang tolong buatkan report... hahaha... budus....

    Geng "setan" nih stakat ader lan*** tapi tulur sudeyy kena genggam... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja