Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 September 2012

Tunggu Ada Yang Mati Dulu

Bhai... Gua tak paham la ... Gua cukup tak paham dengan sikap PDRM sekarang nih... Camnie.... Dalam banyak demonstrasi samseng keatas konvoi Jelajah Merdeka Pakatan Rakyat... gua dimaklumksn terdapat berpuluh orang anggota PDRM berpakaian preman telah ditempatkan....

Tapi takder sekor pon yang nak amik tindakan mencegah daripada berlakunya insiden keganasan dan mencabuli ketenteraman awam yang dibuat oleh samseng UMNO/PERKASA... Dalam banyak kes anggota PDRM nih lebih banyak menjadi penonton dan membiarkan perkara dan tindakan buruk berlaku....

Inikah sikap professional anggota PDRM... memalukan sungguh lar... Aper nak jadi lar dengan anggota PDRM nih...

Ingat... Lu orang yang berkhidmat dengan PDRM sepatutnya bertugas mengikut lunas undang-undang dan bukannya mengikut telunjuk orang politik... Sampai bila lu orang nih nak jadi macam robot... Sampai biler lu orang nak jadi balachi... Insaflah bhai ooi...

Takkan nak tunggu ada yang mati dulu baru nak bertindak mengikut lunas undang-undang... Bengonng ker aper... Cukup dah tue... Sanggup ker lu orang kena sumpah seranah rakyat satu Malaysia nih hanya pasai lu orang dah jadi balachi kepada UMNO/BN...

Lagi satu... Tak payah la gatai-gatai nak pantau blog gua nih... Macam la gua tak tau department mana yang monitor blog gua nih.. Takkan gua nak publishkan nama lu orang kat sini kot baru lu orang nak stop pantau blog gua... Dari buang masa pantau blog gua lebih baik lu orang pi keluar dan jaga keselamatan semua rakyat Malaysia dan warga asing... Lu orang digaji untuk jaga keselamatan semua orang... So jalankan tugas hakiki lu orang dengan selayaknyer...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja