Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 September 2012

Kibar Bendera Dicari, Baling Selipar?

Hahaha... Gua nak tengok berapa hari baru PDRM nak kuarkan statement pasai isu baling selipar ke mimbar Masjid... Biasa kalu kes yang berkaitan PERKASA atau UMNO nih... Mau berjanggut la kambing betina gua nak kena tunggu...

Hahahaha... Itu hari.. Isu bendera... Cepat jer tindakan PDRM... Dua hari jer bhai... Itupon dah kira lambat tue.... Hahaha...

Oh yer... Kes baling selipar kedalam Masjid tue berlaku kat Kedah kan..... Hahaha... Takkan la ketua agama negeri tue... Ala... Penaung agama... ... Ala... Bayangan Tuhan kat muka bumi nih takmo nak komen ker... Takmo nak sedih ker... Takmo nak arahkan PDRM supaya cepat siasat ker....

Hahaha... Takkan la Bayangan Tuhan di muka bumi nak bising kot... Nanti karang dier plak yang kena sound...

Hahahaha

3 comments:

  1. tunggu anwar bertanduk la kalau pdrm nak buat keja

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum abg C++, masih ingat dgn anakkedah.com dak?
    blog tu dah suspended sbb masalah dgn syarikat domain. sya rasa syarikat dia dah bungkuih kot.
    mohon abg linkkan blog baru saya http://ahmadseekers.blogspot.com/ ...terima kaseh.

    ReplyDelete
  3. Bhai Taufik...

    Hahaha... Anwar bertanduk... hahaha... itu SyaiTUN tue... hahaha

    Bhai Ahmad Seekers

    Gua dah linkkan blog lu... hahaha.... semoga rajin update blog aaa...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja