Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 September 2012

Gua Kat JB

Bhai... kalu sehari dua nih gua tak update.. lu orang jangan la risau mender... jangan la pi buat report polis.... hahaha... kesian kat polis.... banyak lagi kerja yang patut dan wajar diorang buat.... hahaha

Untuk pengetahuan lu orang sumer... gua kat JB nih... ader urusan kerja dan santai... dua dalam satu... jadi maybe lar tak sempat nak update mender.... lagipon gua tak bawak gua punya laptop dan tepon... ini pon update pinjam CC punya.... hahahahaha

Aper-aper pon... urusan kat JB nih memang penting... akan ader input terbaek lepas nih.... hahaha... kepada JMF.... mari la jumpa gua kat JB nih.. gua tunggu lu orang la bhai... jom ngeteh.... hahahaha... ajak sekali la lu orang punya sembahan.... hahaha

Takper.. jangan riso.. setakat sarapan, lunch atau dinner untuk 10 orang... gua rasa takder hal la gua nak belanjer,,, wei... bukan senang gua nak dapat belanja geng-geng JMF nih..... hahaha....  mari la jumpa gua kat JB.... Malam Ahad nanti gua balik... baik cepat....

Pembayang pertama Orang Misteri Gegar (hehehe ... gua nak bagi hint macam Orang Misteri Gegar lar... hahaha) aderlah : BERKELAH

Pembayang kedua : SUNGAI

Pembayang ketiga : BUKIT

Gua ader kat sekitar wilayah JB... lu orang cari lar.... hahahahaha ... tanya la semua orang... tanya camnie .. ayat kena betul.... "Adakah Anda Orang Misteri Gegar" atau "Adakah Anda Cipan Tapir Tenuk" ...... hahahaha .... Anda tak tanya anda tak dapat.... hahahaha

3 comments:

  1. Salam semua...

    OK la i bagi u 48 jam, kalau tak de, i report wad kecemasan mana2 hospital.

    ReplyDelete
  2. salam,

    lu org jb ek, gua igt lu org sngor beb kikiki nk try ckp mcm org pas lak ikut sunnah ( ̄ε ̄

    KLIK lagi mahasiswa tak dapat kerja

    ReplyDelete
  3. Bhai Alias Bin Hasan...

    Hahaha... gua selamat... cuma kaki ader sakit skit.... hahaha

    Bhai NewHope...

    Takla... gua orang Perak... hahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja