Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 September 2012

Satu Strategi Bijak

Bhai.... lu ingat lagi awek nih... Awek bernama "Muhdalina" .... ala... awek yang terlibat dalam kes "Amuk Di Jabatan Perdana Menteri, Putrajaya" dua bulan sudah... hahaha... takkan dah lupa kot...

Ala... kes yang masih lagi polis tak tahu motif dan sasaran serangan.... hahaha... katanyer PDRM aderlah agensi kepolisan paling hebat dalam dunia... tapi takkan la sampai sekarang nih motif dan sasaran serangan amuk tersebut masih tak dapat diketahui...

Itu hari.. masa Muhdalina dihadapkan ke Mahkamah pertama kalinyer... dier pakai topeng Power Rangers.... hahaha....  memang terkujat sumer orang tengok....  hahaha... kelakar pon ader... pelik pon ader pada permulaannyer...

La nih terbaru... dier pakai topeng Masked Rider la pulak... hahaha... Masked Rider tue...  gempak giler betul lar dier pakai topeng tue.... gua gelak jer biler tengok benda nih dalam akhbar... hahaha

Tapi ... bhai... benda yang Muhdalina buat nih sebenarnyer aderlah satu strategi bijak... memang bijak... dengan cara nih... maybe dier akan diarahkan untuk menjalani ujian psikologi...  Kalu dier pandai ejast dan kontrol... sure ujian psikologi tue dalam tangan jer... hahaha...

Dan maybe strategi ini akan membuahkan hasil yang mana dier mungkin tidak akan dikenakan tindakan atau hukuman yang berat... cuma sekadar dimasukkan di mana-mana pusat rawatan psikologi seperti Hospital Tanjung Rambutan atau Hospital Tampoi.... hahaha

Ini satu strategi bijak nih bhai.. hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja