Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 September 2012

Di Mana Joe Jambul?

Bhai.... lu orang ingat lagi tak rancangan "Di Mana Joe Jambul?" nih.. dulu sekitar 10 hingga 15 tahun sudah rasanyer rancangan nih glamer gak... hahahaha...

Tapi.. aper yang gua nak citer nih aderlah pasai sikap "double standard" yang diamalkan oleh Najib Razak, Rosmah Mansor dan Ahmad Shabery Cheek nih... hahaha....  mana diorang aaa... biler sambutan untuk menyambut kepulangan para atlit Paralimpik tidak nampak batang hidung tiga ekor tue.... hahahaha....

Nasib baik lar Abdullah Ahmad Badawi dan Jeanne Abdullah ader... at least tak terasa sangat la para atlit nih.... aper daaa...

Aper alasan diorang aaa.... hahaha


Bagi yang tak pernah tengok rancangan "Di Mana Joe Jambul" ... lu orang boleh klik kat sini..

3 comments:

  1. Petisyen online sedang dibuat untuk mendapatkan sokongan agar atlit paralimpik yang berjaya menggondol pingat di Kejohanan Paralimpik diberi imbuhan yang sama seperti atlit able. Sila nyatakan sokongan anda dengan menandatangani petisyen itu di sini dan harap dapat kongsi bersama rakan rakan anda.

    https://www.change.org/en-GB/petitions/hak-dan-pengiktirafan-saksama-untuk-atlit-paralimpik?share_id=ZgBDPVDkVi&utm_source=share_petition&utm_medium=email

    ReplyDelete
  2. Petisyen online sedang dibuat untuk mendapatkan sokongan agar atlit paralimpik yang berjaya menggondol pingat di Kejohanan Paralimpik diberi imbuhan yang sama seperti atlit able. Sila nyatakan sokongan anda dengan menandatangani petisyen itu di sini dan harap dapat kongsi bersama rakan rakan anda.

    https://www.change.org/en-GB/petitions/hak-dan-pengiktirafan-saksama-untuk-atlit-paralimpik?share_id=ZgBDPVDkVi&utm_source=share_petition&utm_medium=email

    ReplyDelete
  3. Bhai Alangtio...

    Thanks... gua dah tolong promo dan tolong tandatangan... hahaha ... Jom semua yang prihatin..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja