Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 September 2012

Perangai Lebih UMNO Dari UMNO

Bhai... Nih gua nak citer pasai perangai puak-puak yang ader dalam Pakatan Rakyat nih.. Puak-puak yang jenis taksub melampau.. Jenis tak boleh ditegur... Jenis yang menyombong tak sudah... Hahahaha

Biler gua tegur Hadi Awang... Pentaksub dier akan bantai gua... Biler gua tibai Karpal Singh... Pentaksub dier akan tiibai gua gak... Biler gua tibai Anwar Ibrahim... Pentaksub dier akan tibai gua gak...

Bukannyer nak ambik manfaat... Iktibar... Muhasabah kee atas aper yang gua komen dan kritik... Jangan ingat semua kritik tue pasai nak bagi jatuh jer... Banyak kritik tue pasai bak tengok yang kena kritik tue jadi lebih bagoosh..

Tapi itu lar... Kalu dah ramai pentaksub membuta... Tidak rasional... Susah la bhai.... Hahaha... Nak buat camana.. Ader akal takmo guna... Hahahaha.... pentaksub nih la yang buat seorang pemimpin tue jatuh..

Hahahaha......

4 comments:

  1. Hahaha lu ckp org..lu pun tak leh kena tegor..pasal apa lu nak melatah bila org tegor lu? Kakakaka agak2 la..lu pon hentam keromo je nk tibai pemimpin...tetiba anwar naik jet lu tak caya anwar..kakakaka

    ReplyDelete
  2. Bhai/DeeDee Anonymous..

    Kalu gua tak boleh ditegur.. gua akan delete jer komen orang bantai gua... hahaha.. tapi gua takder delete pon.. gua publish ajer... hahaha...

    Tapi takper.. gua takder hal sesapa nak tegor gua... cuma kalu bab UG tue... baik lu orang tak payah tegor gua... baik lu tegor geng UG tue.. jangan buat perangai macam bangang... hahaha...

    Lagi satu... gua punya konsep simple... kalu sesapa nak sangat jadi pemimpin... dier mesti bersedia nak kena kritik... hahaha

    ReplyDelete
  3. Bab ni gua dah ada pengalaman dgn satu blog pro PR yg sampai skang nih masih wujud. Dlm komen gua gua kritik Anwar satu famili...hahaha..lu tau apa jadi...tuan blog sudah kasi edit gua punya komen jadi puji-pujian terhadap Anwar dan famili..hahaha siot betul..gua email tanya kat tuan punya blog lebeh baik jgn publish terus gua punya komen. hahaha..susah kalau dah taksub ni bro...apa pun ABU.

    ReplyDelete
  4. Bhai BunBinBan...

    Jenis perangai camnie gua dah biasa jumpa... hahaha... kat dalam PAS Ganu berlambak bercambah la bhai.... hahaha... taksub membuta...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja