Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 September 2012

Untung Besar Buat Peneroka Felda

Tahniah gua ucapkan kepada semua pihak yang bersetuju dengan penyenaraian saham FGVH di Bursa Malaysia.. Ini kerana saham Felda itu telah berada 3 sen diatas harga penyenaraian IPO yang telah dibuat kurang dari 3 bulan dahulu...

Jadi... Inilah dia untung besar dan durian runtuh yang Najib Razak, Isa Samad dan Ahmad Maslan....

Memang untung ... Kurang dari 3 bulan harga dah hampir sama dengan masa IPO... Hahaha

Lepas nih agaknya akan sampai kemana aaaa... kepada pakcik peneroka yang ader masalah nak cover back saham nih... Jangan riso... Bole la jual sama ngan gua nanti.. Jangan riso... Gua mesti beli....


Hahaha... Tapi gua beli ikut harga pasaran lar

1 comment:

  1. KERAjaan kata kalau harga saham jatuh RM1/- pun, KERAjaan akan bagi keuntungan pada FELDA.

    ini magik punya business.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja