Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 September 2012

Bukan Ker Gua Dah Kata ... Hahaha

Bhai... tak sampai 24 jam la bhai... memang tak sampai 24 jam... aper yang gua tulis pagi tadi... memang dah disambut oleh blogger penchachai UMNO.... hahaha...

Bhai.... Lu tunggu jer la sehari dua nih... Mesti akan timbul cerita yang kejadian tikam dan mencederakan Ketua Pemuda UMNO Kepong nih yang dikaitkan sama ada dengan PAS atau DAP...  - SUMBER:

Memang tak sampai sehari dua... hahaha... kureng dari 24 jam... dua blogger UMNO nih...

1. KedahKeKL
2. MyMassa

Hahahaha... seperti yang diduga dan dijangka.... penchachai memang perangai dier camnie... hahaha... lagi laju daripada PDRM... PDRM pon belum abis buat siasatan lagie.... hahahaha.... lawak aaa....


5 comments:

  1. Salam semua...

    Aku pelik la. masih ade orang nak follow blog macam KedahKeKL. dah serupa website empflix, keezmovies, redtube, spankwire, tnaflix, tube8, xhamster, xvideos, youjizz dan lain2.

    *aku copy site tu dari line proxy, nambah dosa je kalau aku masuk site tu.

    ReplyDelete
  2. bila gua baca je psl tuduhan blog2 pencacai ni...otomatik gua terus masuk blog lu....hahaha...lu pun cepat gak bro wat entri psl tuduhan tu...hahaha...gua ingat lu pun dah standby entri ni...dorang kuar je lu terus publish.

    ReplyDelete
  3. Bhai Alias Bin Hasan...

    Stendet la orang Malaysia bhai... hiburan camtue diorang memang carik... hahaha

    Bhai BunBinBan...

    Hahaha... nasib gua baik bhai... tengah kering idea.. tetiba jer terbaca input dari penchachai... hahaha... pagi tadi masa gua tulis artikel tue... gua dah saspek mender camnie akan jadi... hahaha .. kena selalu think out of the box la bhai...

    ReplyDelete
  4. camne dorang tau Indon ahli DAP?

    ReplyDelete
  5. Bhai Mahaza...

    Diorang tau mungkin pasai diorang yang kasi Indon tue IC... pastue Indon tue takmo join UMNO/BN... lari pi join DAP/PR ... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja