Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 September 2012

Tayang Body

Bhai... lu tau kan la nih dah dekat nak PRU13... biler-biler maser jer.... hahaha... jadi sana sini orang politik dan yang nak jadi orang politik sedang menonjolkan diri... sedang tayang body... mana la tau kot-kot dapat dipilih jadi calon...

Boleh kata sana sini ader open house hari raya... jadi... ramai la orang politik dok giler anjurkan open house... masing-masing bersaing... masing-masing cuba dapatkan sokongan.. masing-masing sedang menunjukkan pengaruh.... hahaha...

Duit jangan kira la... ditabur macam simbahkan air ke longkang jer... laju dan banyak... berkepul-kepul... hahaha... gua pon ader gak amik peluang pegi rumah terbuka nih.. open house nih... ala... open house macam nih.. semua orang automatically dijemput...

Bagi gua... tak salah nak tayang body... tak salah nak projection.. tak salah nak mengglamerkan diri... cuma ... berhati-hati... dalam semua open house dan rumah terbuka yang ader unsur-unsur politik nih... ramai SB berkeliaran.... hahaha... cukup ramai... itu yang SB... yang informer diorang pon ramai gak... yang ini kiter susah nak kenal...

SB nih pon ramai gak yang pandai berlakon dan susah kiter nak kenal... diorang pon dah bijak bhai... diorang pon dah pandai blending..... lagi satu... nak berborak masa rumah terbuka nih... mata kena perhati keliling bhai... kena tengok suasana... dan dengan saper kiter bercakap... takut nanti... selang tiga empat hari... dah kena cekup....

Jadi... that's why la.. kalu gua pegi mana-mana open house.. gua kureng bercakap... gua kureng bersembang ngan orang... gua pon takmo nak memperkenalkan gua saper... kalu orang tanya gua nih blogger ker... biasanyer gua akan nafikan... kalu tak nafikan... gua citer bahawa gua nih tulis blog tentang money making... tentang Clickbank dan Adsense... hahaha...

Selalunyer gua akan datang dan makan jer... pass tue gua chelah ... pi open house yang lain... hahahahaha..

So... aper sebenarnyer yang gua nak citer kat sini.... hahahaha..... tayang body boleh.. kalu


  1. Body mantop (six pack kalu lelaki, curvy kalu pompuan) .... hahaha
  2. Dah amik insuran risiko..... hahaha
  3. Rasa mau glamer.... hahaha
Ini semua metafora la bhai... metafora.... baca dengan ilmu .. baca dengan hati... hahahahaha

2 comments:

  1. apa pun, gua never trust politicians apa pun 'rupaparas' dia...hahaha...lu paham x metafora gua...hahaha...

    ReplyDelete
  2. Bhai BunBinBan...

    Hahaha.... gua paham lu punya metafora... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja