Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 September 2012

Ng Yen Yen Menari Oppa Gangnam Style

Bhai... cuba lu citer kat gua aper rasionalnya Ng Yen Yen benarkan pemandu pelancong warga asing (Korea) untuk menjadi pemandu pelancong di Sabah nih.... takkan lar pasai Ng Yen Yen terpenhgaruh dengan Oppa Gangnam Style sampaikan teruja untuk membenarkan pemandu pelancong warga Korea untuk berkhidmat di Sabah...

Awat... orang Sabah tak pandai berbahasa Korea kah??? Kalu tak pandai... tabley ker Kementerian Pelancongan buat satu kelas latihan untuk mengajar pemandu pelancong warga tempatan agar boleh berkomunikasi dalam bahasa Korea....

Kalu bahasa Jepun pon boleh dilatihkan kepada warga tempatan... mesti bahasa Korea pon boleh... tambah pulak kat TV kita sering dihidangkan dengan siri televisyen dan drama Korea.... tambah pulak Kementerian Belia dan Sukan dok promo K-POP itu hari... err.. K-Pop ini lebih kepada Korea Pop aaa... bukan Kelantan Pop aaa..... hahahaha

Aper pon.. gua cukup tak bersetuju dengan arahan Ng Yen Yen si Oppah Gangnam Style nih.... benda macam nih sememangnya akan menyekat rezeki warga tempatan... ini memang kerja celaka.... Kalu Ng Yen Yen nak sangat menari Oppa Gangnam Style ... ajak sajer Hishamuddin Hussein menari... setahu gua Hishamuddin Hussein nih ader sedikit aauuww.... hahaha.... mesti dier suka punya menari Oppa Gangnam Style.... hahahaha

Err... aper kata Majlis Fatwa Kebangsaan tentang isu Oppa Gangnam Style ..... hahaha... kalu tanya Harussani... mesti jawapannyer aderlah hukumnya HARUS..... hahahahaha

3 comments:

  1. Salam semua...

    Dulu demam hindustan, sekarang K-POP, next??? dondang sayang bila bula??? lepas kiamat??

    ReplyDelete
  2. Bhai Alias Bin Hasan...

    Gua rasa aaa... kena tunggu Portugis serang Melaka balik aaa... hahahaha

    ReplyDelete
  3. Bukan setakat Korea, Sukan diMalaysia pun kalau disiasat pun banyak diambil dari Negara Luar berbelanja berjuta-juta ringgit tah akn sampai ke mana.SPRM siasatlah Majlis Sukan Negara. Baru tahu.Ada Broker kat sana

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja