Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 September 2012

Whoa... Sudah Upgrade La

Bhai.... hahaha... sebelum nih... samseng taik kucing tajaan UMNO hanya berani gunakan batu dan cat merah jer... kali nih diorang sumer dah upgrade... hahaha... sudah main paku plak.... hahaha... hebat la... hebat...

Lepas nih agak-agaknyer aper plak benda yang diorang akan gunakan... hahahaha...

Tapi aper-aper pon bab paku tue gua paling respek... bukan aper... sekitar tahun 90'an... gua ader pi satu latihan untuk mematikan/memusnahkan jerangkap samar anjuran satu agensi nih... hahaha... latihan bertempat di Kem PGA Hulu Kinta, Perak....... Lu tau dak..  hutan kat Malaysia nih banyak yang tersembunyi jerangkap samar... sama ader jerangkap samar yang dipasang oleh tentera Jepun.. tentera Berikat... Force 136... ataupon oleh Rejimen ke 10 PKM....

Mudah jer la bhai nak buat Jerangkap Samar nih.... hehehe.. lu perlukan satu tin kosong (sebesar tin susu), bom tangan, kekacang basikal (ball bearing), paku, paku payung dan segala macam mak-nenek besi-besi yang tajam dan bahaya...  err... takkan gua nak ajar camana nak buat Jerangkap Samar dalam blog... nanti tak pasai-pasai jer ader yang tiru... hahahaha

Jadi.. penggunaan paku tue kira paling mantop dalam mana-mana elemen perangkap... oleh itu.. biler samseng UMNO mula menggunakan paku... gua rasa... itu antara yang terhebat... hahaha ... dan gua saspek.. lepas nih mesti samseng UMNO akan gunakan bom buatan sendiri seperti mengubahsuai "mercun bola" ker... mender ker... hahaha

Jaga-jaga... nak sabotaj orang... takut tangan lu nanti yang kudung.... hahaha

2 comments:

  1. BILA SAMSENG DAH DAPAT GREEN LIGHT ! ABU !

    ReplyDelete
  2. Bhai Amuraria...

    Bukan stakat Green Light... diorang dah dapat Red Light lar... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja