Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 September 2012

Ini Mesti Kerja Penyokong Anwar

Hahaha... Abis 6 orang lanun serang satu kapal dagang kat Tanjung Piai di Johor... Nasib baik lar ader APMM... Sempat lar halang kerja perlanunan nih..

Gua rasa aaa... Mesti lanun-lanun nih dibiayai oleh dana asing samer macam SUARAM... Hahaha... Mesti Anwar Ibrahim tau pasai nih... Mesti ini kerja penyokong Anwar Ibrahim.. Mesti diorang dapat latihan dari Jack Sparrow yang jadi hero dalam filem Pirate of Carribean...

Hahaha.. Mana peginyer JMF ... Mana pergi Tentera Timbalan Setia Johor... Mana pergi semua nih... Takkan nak biarkan perairan di Johor dikuasai oleh anak buah Jack Sparrow yang sememangnya anak buah Anwar Ibrahim...

Hahaha....

4 comments:

  1. hahaha..jmf tunggul...bhai pi charge hanset dulu la..48 % dah tu..android ni dia kuat perabih bateri..

    ReplyDelete
  2. nanti kuar movie pirate baru
    anwar ibrahim bule berlakon dalam tu

    ReplyDelete
  3. Bhai Ahmad Seekers...

    Hahaha... tue la pasai... hahaha... gua pakai henset cap ayam.. camnie la ... bateri cepat depleted... hahaha

    Bhai Taufik...

    Wow... lu agak saper akan jadi pengarahnyer... hahaha...

    ReplyDelete
  4. jangan hina sultan aku,,jmf hanya untuk jaga sultan aku ajer bukan rakyat tau....laut dah ada yang jaga...kalau tak caya pergi bace perintah tetap jmf.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja