Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 September 2012

Jet Dinaiki Anwar Memang Milik Yahudi?

Bhai... gua ader terbaca kat mana ntah... tapi yang pasti dari blog penchachai UMNO la... hahaha... diorang kata jet yang dinaiki Anwar Ibrahim adalah memang milik Yahudi... Alasannyer kerana ikut maklumat yang diorang rembat dari blog Azmi APA.. pemiliknya aderlah sebuah bank milik Yahudi...

Wei... agak-agakla kalu nak tuduh mender pon... guna la akai skit... hahaha...

Okeh.. gua tau jet itu didaftarkan atas nama Wells Fargo Bank Northwest .... gua pon ader akaun kat bank nih.... bank nih antara bank yang ternama dan terbesar di US lar... hahaha... so aper kejadahnyer terlibat ngan Yahudi ker mender....

Contoh la... lu beli kereta Ferrari 458 Spyder yang harga kat US baru USD$250 ribu... tapi biler sampai kat Malaysia jadi RM2 ~ RM3 juta... hahahaha...... mestilah lu beli tue kira angkat loan bank... kalu lu bayar cash.. kurang 24jam... mesti pegawai dari LHDN akan kontek tue tanya ... dan mintak lu datang pejabat LHDN kasi declare.... hahahaha .. kalu tidak.. masak la lu... hahaha

So... biler lu amik loan... kira utang bank la.... cuba lu tengok geran kereta lu.... ader ker diletakkan geran tue atas nama lu..... hahaha.....cuba tengok bhai..... Kata la lu amik loan keter ngan OCBC Bank..... mesti atas geran keter tue dier kata "Hak Milik Dituntut oleh OCBC Bank Malaysia" ...... hahahaha....

Jadik... takkannyer ader nama lu atas geran tue sampai la lu dah abis setel loan dan dapat release letter dari bank... baru la boleh tukar dan padam nama bank atas geran lu.... dah boleh padam dah "Hak Milik Dituntut oleh OCBC Bank Malaysia" ..... hahahan .... so kalu dalam kes keter nih... boleh la kata keter tue dimiliki oleh Cina Komunis.... hahahaha (agen Ah-Seng tue...... hahaha) ... hahaha... bodoh la kalu ader orang yang percaya camnie...

Okeh... ader paham tak???? hahaha... kalu tak paham.. pi amik tin susu terpakai tue... kencing dalam tue pastue minum air kencing lu sendiri lar... hahaha... jangan lupa plak hantuk kapla lu kat tiang jejantas.... hahahaha

Kesimpulannyer... selagi jet tue tak abis bayar loan dan utang.... maka mestilah nama atas geran jet tue masih atas nama "Wells Fargo Bank Northwest" ....... hahaha... loan tarak setel bhai.... mestila itu macham..... hahahaha....  so kepada penchacai UMNO yang kata jet tue milik Yahudi... sila baca dan pahamkan betul-betul....

8 comments:

  1. Ha..haa... tak perlu kisahkan otak dengan puak-puak nih. Mereka mana ada otak!

    Kalau ada otak mesti fikir dulu, siasat dulu, bukan pakai hentam kromo jek.

    ReplyDelete
  2. Bhai MountDweller...

    Tue la masalahnyer... diorang jenis baca tak abis... tak stadi.. tak kaji mender... last-last nampak sangat terkena kat diorang.... hahaha

    ReplyDelete
  3. dorang mana pernah tengok geran kete sbb x penah abis bayo utang...hahaha...Tapi dgn isu2 bodoh mcm ni pun ramai lg yg sayang kat umno. Mostly dr penyokong2 umno ni dr kalangan pembaca tegar mangga dan pancaindera mingguan malaysia. hahaha..siyes bro..

    ReplyDelete
  4. Salam C++

    Demer takde otak sebenornyer. Baca banyok maner pun singgah kat kepala lutut jugok.

    Kapal terbang Malaysia Airlines, Fireflies, Air Asia dan Berjaya Air tu beli kat mana erk? Guna bank mana lak?

    ReplyDelete
  5. Drang ni pncacai umno bli semua dgn cash..sbb dapat duit dr hasil mfitnah..

    ReplyDelete
  6. Bhai BunBinBan...

    Hahaha... patut lar... diorang jenis kaki loan sambung loan... hahaha... keter tak pernah abis bayar... kesian... hahaha

    DeeDee Yong...

    Tempurung kepala diorang kosong gamaknyer... hahaha....

    Kalu ikut pemahaman geng-geng UMNO nih... Kapal terbang Malaysia Airlines, Fireflies, Air Asia dan Berjaya Air semua tue dibeli tunai jer... cash... hahahaha.... bengong.... macam la banyak duit... hahaha

    ReplyDelete
  7. Ala ape nk her an slam a ni Geng umngok pakai kete,motor, jet, basikal, siamang ,tapir n tenuk ++ semua duit cash rembat merata n paw tokeh2 bear man a lah dorg taw pasal semua ni....n Geran plak xlebih Dr geran tanah Jer depa taw coz 2 yg pling depa tu idam2 kan lgi pun xheran la coz geng2 umngok memang bebebal...hahaha

    ReplyDelete
  8. Bhai Ahmad Firdaust...

    Hahahaha.... diorang cuma tahu geran tanah jer yer... hahaha... patut la pon... kebulur kalu tengok ader lot chanteq... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja