Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 September 2012

Awek Siapakah Ini?

Pergh... ader gaya macam Rozita Che Wan.... hahahaha... lu orang kenal dak awek nih??


6 comments:

  1. ini bini seseorang ni,hehehe..ada jawatan tu dalam Kerajaan laki dia hehehe..

    KAGAT.

    ReplyDelete
  2. mintak no telefon di bro.. wakaka!

    ReplyDelete
  3. dak x kenal. Kasi kenal sama gua la. eventhough she not my 'taste' but she sweet...hahaha..mcm la gua ni taste dia....hahaha

    ReplyDelete
  4. Sape ek? kalau macam ni mountdweller pun rasa nak kembali muda weh...

    ReplyDelete
  5. Bhai Zack...

    Mana lu tau dier dah kahwin... cer bak sini info camama lu tau dier dah kawin... hahaha

    Bhai Hati Muda...

    Kalu gua ader nombor dier ... takder la gua publish dan tanya saper dier nih... hahaha....

    Bhai Taufik...

    Mana lu tau ini mak awek... cer bak info tue kat gua... camana lu orang boleh tau ini mak awek... hahaha

    Bhai BunBinBan...

    Hahaha... nih la gua nak kasi kenal... sebab gua pon tak kenal... hahahaha....

    Bhai MountDweller...

    Gua takmo bermadu ngan lu ... mana boleh kongsi awek nih ngan lu... hahaha... Yeah... muda balik aaa....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja