Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 September 2012

Kibarkan Bendera Boleh Dikenakan Akta Hasutan

Bhai.. gua nak ingatkan lu... jangan memandai nak kibarkan bendera mender... tambah lagi kalu bendera tue bukan bendera Jalur Gemilang ker... rasanyer lepas nih bendera PAS ker.. PKR ker... DAP ker... atau aper sahaja bendera selain Jalur Gemilang maybe kena tangkap...

Pasai aper... pasai bahaya... hasutan tue.... hahahaha...

Lu percayalah bhai.... kalu tahun ini diorang sumer kena tangkap pasai kibarkan bukan bendera Jalur Gemilang masa sambutan Merdeka....tahun depan... mesti lagi ramai yang akan kibarkan bendera selain dari Jalur Gemilang.... hahaha....

Gua pon taun depan masa sambutan Merdeka insyaAllah akan pamerkan satu bendera yang lagi lama... bendera asal yang pernah ujud di Tanah Melayu... hahaha... bendera yang lagi lama.... hahaha... dan gua nak tengok.. aderkah gua akan ditangkap pasai kibarkan bendera selain bendera Jalur Gemilang.... hahahaha...

Kalu lu nak tau bendera aper yang akan gua pamerkan... akan gua kibarkan... cuba la tanya lebai google... hahaha....

Bagi sesapa yang nak selamat .. tahun depan... kibarkan lar bendera UMNO/BN masa sambutan kemerdekaan... sure selamat punya... hahaha

1 comment:

  1. Sikit sahaja komen gua seperti dalam cerita madu tiga " Orang mati pun pegang bendela, hidup pun susah mati pun susah" heiyaaaaaa.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja