Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 September 2012

Dimana Nasharuddin Mat Isa?

Bhai.... ader dua demo semalam... satu UMNO punya anjuran... satu lagi PAS punya anjuran... bagoosh... cuma yang tak kena tue cuma UMNO buat demo untuk bantai DAP... tapi PAS punya demo untuk bantai Amerika Syarikat... Gua tak paham.. kenaper UMNO buat demo untuk bantai DAP... walhal pada awalnyer UMNO planned nak demo bantai Amerika Syarikat... hahaha

Aper pon... gua respek samer Hassan Ali... at least dier ader la turun masa demo anjuran UMNO... dulu masa dier jadi Pesuruhjaya PAS Selangor.... haram takder satu demo anjuran PAS pon yang dier ader join... selalu jer ngelat lari.... hahaha... selalu jer cari jalan takmo pergi... hahaha.. tapi biler demo anjuran UMNO.. laju jer dier pi... hahaha..... Bukan ker dier gak dulu yang bersetuju bahawa demo bukan budaya kita... dier cakap masa 9 Januari dulu.... hahaha

Tapi... aper pon... okeh la bagi Hassan Ali dan Ibrahim Ali ... yang berani datang berdemo... errr. bini Ibrahim Ali bagi plak yer kali nih pergi berdemo... hahaha.. maybe malam sebelumnyer tue... malam Jumaat... Ibrahim Ali dah kasi servis terbaek.... hahahaha

Anyway... gua tak nampak pon kelibat dua ekor mangkuk nih.... yang dua-duanya mengaku sebagai hero Islam... pejuang Islam tegar... hahaha... mana pergi aaa dua ekor mangkuk nih.... sekor rasa gua dah mampus dah... yang sekor lagi takkan bini tak kasi pergi kot... hahaha.... lawak aaa...

Dua mangkuk tue aderlah Zulkifli Nordin (gua rasa dier dah kojol pasai langsung takder muka dier dalam TV komen pasai isu nih)... selalu tue Zulkifli Nordin sure akan jadi juara dan jurucakap bagi para pejuang Islam... Sekor lagi mangkuk aderlah Nasharuddin Mat Isa...

Hah... mana dier pergi aaa... Nasharuddin Mat Isa nih pergi ker mana... takkan bini dier tak kasi pergi demo anti Amerika Syarikat kot... hahaha... takkan Nasharuddin Mat Isa dah jadi agen APCO .. atau dier nih jugak dah mampos kojol.... hahahaha.... kater pejuang Islam... kata jadi penyokong Rasulullah... tapi hilang masa nih... aper daaa...

Maybe Nasharuddin Mat Isa tengah layan Najib Razak kot.... hahahahaha

6 comments:

  1. hehehe http://mediaperak.com/2012/09/22/innocence-of-muslims-dimana-nasharuddin-mat-isa/

    tambah gambar. tak larat nak alter ayat.

    ReplyDelete
  2. bro

    Simangkok tak cukup zais takyah tanya dan tak berbaloi nak layan. Dah luput tarikh dan dah susut nilai yang teruk!

    Yang sekor lagi agaknya dah lemas dalam kolam taik...

    ReplyDelete
  3. Salam C++

    Udah geharu cendana pula!

    ReplyDelete
  4. bhai..Nasha tengah layan Najib Razak? apakah?..hahaha..celake..

    ReplyDelete
  5. Gila lu..bakal menteri mana boleh gi demo2 ni..xde klas. Baik dia berlatih angkat sumpah jadi menteri.

    ReplyDelete
  6. Bhai TheSniper..

    Sori aaa bhai... gua tak guna ayat skema.. kalu gua ayat skema.. rasa macam geli aaa... hahaha

    Bhai MountDweller...

    Hahaha... ayat lu memang kejam... hahaha... tapi power...

    DeeDee Yong...

    Kayu gaharu dan chendana memang mahal... tapi yang dua mangkuk nih... hahaha... no velu la... hahaha

    Bhai Ahmad Seekers...

    Jadi gundek tue... hahaha

    Bhai BunBinBan...

    Betul lar... maner kelas pi demo... hahaha.... angkat sumpah bai'ah ker?? hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja