Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 September 2012

Nak Menang Di Johor?

Bhai... Lupakan saja lah hasrat PAS nak tawan dan menang di Johor.. Bukan aper... Patutnya kalu benda sekecil ini... Tak layah ka nak diperbesarkan... Cukup sekadar hantar memo bantahan kepada pihak berkuasa...

Tak payah la masuk campur tangan media... Nanti tak pasai-pasai dari isu picisan akan jadi isu nasional.. Lepas tue UMNO akan dapat peluang laga-lagakan..

Last-last yang untung bukan rakyat dan orang Melayu... Yang untung aderlah UMNO...


5 comments:

  1. Salam semua...

    Susah gak ye kalau sensitif tak bertempat. sbb tu kalau nak jadi ketua ni kene akal panjang, kalau takat nampak seinci dua, baik jadi ketua dalam solat dulu.

    ReplyDelete
  2. saja saja nak buat isu..kot kot ramai melayu akan sokong. PAS dulu kini dan selamanya memang bahalol.

    ReplyDelete
  3. Bhai Alias Bin Hasan...

    Tue la pasai... nak jadi ketua nih.. kena la tau yang mana paling penting dikalangan benda yang penting... baru la boleh jadi tok ketua... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...

    Hahaha... tue la orang Melayu ader buat peribahasa... "takder beban batu digalas" .... hahaha

    ReplyDelete
  4. ntah..punya byk isu2 lain yg lebeh besar contohnya karenah dwata2 di Johor... :)

    ReplyDelete
  5. Bhai BunBinBan...

    Wei.. lu tarak tau lagi ker... geng sarban nih mostly penyembah dewa-dewa lar termasuk dewata raya....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja