Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 January 2013

KES NEDIM : Nazri Aziz Minta Maaf Secara Terbuka

Bhai... Lu masih ingat tak kes bunuh di Restoren Uncle Don kat Sri Hartamas dulu tue... ala... Kes bunuh Darren Kang yang mana anak Nazri Aziz khabarnya terlibat... Khabarnya kes tersebut adalah angkara Nedim Nazri... Tapi pasai pengaruh dan kuasa wang... Ader orang lain plak jadi kambing hitam...

Tapi alangkah baiknya jika kes Nedim tue Nazri Aziz dapat meminta maaf secara terbuka... Kalu boleh buat secara sidang akhbar yang dihadiri oleh media cetak dan elektronik..

Cer kalu Nazri Aziz nih berjiwa besar dan boleh mencontohi sikap Menteri Penyelaras Bidang Ekonomi Indonesia... si Hatta Rajasa tue. Hatta Rajasa tue sanggup membuat sidang akhbar dan memohon maaf secara terbuka atas kesilapan yang telah anaknya lakukan sehingga mati 2 orang..

Kalu la Nazri Aziz nih bermaruah macam Hatta Rajasa... Tapi tak mungkin la.. Sebab Nazri Aziz nih spesis bongkak, sombong dan berlagak... Jadi mana mungkin dier akan ader sikap yang baik dan terpuji macam Hatta Rajasa...

Aper pon... Aderkah Nazri Aziz akan dikekalkan di P61 Padang Rengas sebagai calon BN... Nama dier khabarnya ader dalam senarai calon BN... Tapi dier nih orang Najib Razak... Mungkinkah dier akan belot dan menyokong Muhyiddin Yassin sebagai PM... Ntah la..

Yang pasti... Kalu PR dapat menguasai Putrajaya... Kes bunuh Darren Kang di Restoren Uncle Don di Sri Hartamas yang melibatkan Mohammad Nedim Nazri Aziz akan dibuka dan dibicarakan semula.... Hahaha .... Ini harapan gua... Dan rasanyer harapan ramai orang lain kot...

1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja