Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 January 2013

Apalah Bodoh Sangat Pencacai UMNO/BN Nih

Bhai... kekadang gua ader rasa kesian gak kat juak-juak penchachai dalam UMNO/BN nih... bukan aper... setiap statement diorang tue menampakkan kebodohan dan kebangangan diorang jer... Betul.. kesian... sebab nampak macam orang tak berotak...

Mula-mula... Rais Yatim kata nak buat Forum berkaitan dengan Amanat Hadi tue secara rakaman.... tapi tabley ader penonton... pastue ramai la penchachai UMNO/BN dok sokong macam nak giler... setuju dengan idea Rais Yatim tue... walhal Rais Yatim tue terkenal bebalnyer... hahaha... bebal nak mampos...

Then.... tetiba... Rais Yatim kata dier akan jemput Ulama dan Mufti skali join dalam event tue.... hahaha... so penchachai dan penyokong UMNO/BN kelam kabut dok sokong dan setuju aper sajer cadangan si bebal Rais Yatim tue.... hahaha... dari takder audien... kini dah ader audien dari kalangan Ulama dan Mufti... hahaha... kata takmo audien....

Nih.... tetiba plak penchachai tahap bangsat UMNO/BN bagi cadangan supaya wakil Kerajaan dan BN dibenarkan join skali event tu.... hahaha... aper ke bodohnyer... mula-mula takmo ader audien..... la nih... ader plak nak masuk audien... tapi audien dari belah dier jer... orang awam yang lain tabley nak join....

Nih gua dengar citer plak... masa yang diperuntukkan untuk event tue sekitar 20 minit jer... hahahaha... bukannyer at least sejam.... hahahaha... bertapa cuaknyer diorang.... hahaha



1 comment:

  1. Bhai C++..
    diorang ni mana ada akal, otak pun otak lembu..

    keh keh keh keh keh..

    bebal sebebal bebal nyer!!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja