Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 April 2013

#BetterNation @ #BullyNation

Bhai.... #BetterNation @ #BullyNation .....Hahaha.... Dah lama dah gua gelak biler baca iklan BetterNation ..... hahaha.... Ntah berapa ratus juta BN abiskan dana untuk iklan... dan gua tak tau dari mana datang dana tue.... Nak katakan datang dari dana Parti BN... err... berapa sangatlah kutipan yuran... hahaha.... melainkan dana tue datang dari songlap dan rasuah.... hahaha...

Errk.... pergh... BetterNation tue lagu band disko tue.. hahaha
Takpon semua dana untuk iklan BetterNation kat Google Adsens, Yahoo Search Marketing, YouTube dan pelbagai media sosial lain tue datang daripada hasil jualan negara nih kepada pihak ketiga... hahaha... macam la BN (oops... BetterNation tak buat benda haramjadah camnie selama nih).... hahaha

(errk... BetterNation nih samer ker dengan kumpulan sesat Nation Of Islam yang diasaskan oleh Elijah Muhammad tue)

Aper-aper pon... BetterNation nih dah buang tebiat ker aaa... pemimpin nombor wahid BetterNation nih  dah nampak macam buang tebiat biler selama 56 tahun sebelum nih tak pernah nak calonkan calon BEBAS sebagai calon diorang... tetiba jer buang tebiat pilih dan calonkan calon BEBAS.... hahaha...

Memang dah tahap terdesak dah diorang nih.... hahaha...... terdesak tahap nak mampus.... hahaha...

Gua tertunggu-tunggu jugak nama empat ekor katak di PERAK, seekor katak di PULAU PINANG, seekor katak di KELANTAN dan seekor katak lagi yang di SELANGOR berserta dengan seekor berudu di KELANTAN tue dapat tak nama naik dalam senarai nama BetterNation.... 

Kesian kalu semua katak-katak nih mampus tanpa air... tambah lagi berudu yang baru nak idup jadi katak tue.... hahaha

Sepatutnya ini dikenali BullyNation ..... hahaha

3 comments:

  1. katak tu tak tersenarai derr... katak tu kena mkn ngn haruan. mak haruan. hahaha

    ReplyDelete
  2. Bhai Carlos...
    Hahaha.... kesian dier diperkatak-katikkan... hahaha

    DeeDee NewHope...
    Yups... bully is much more better... hahahaa

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja