Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 April 2013

Zulkifli Nordin Dicekik

Bhai... Dah beberapa hari gambar dibawah nih berlegar dalam Internet... Sajer jer gua takmo nak publishkan kat blog gua sebelum nih... Tapi berdasarkan senario aper yang berlaku semalam... Rasanyer patut gua publishkan gambar nih...

Gambar ini bukan menunjukkan Zulkifli Nordin seorang gay..... Tapi tak tau la kalu dier nih gay bottom.... Hahaha.... Tetapi ianya lebih kepada satu representasi ugutan cara sopan buat Zulkifli Nordin... Lu orang nampak tak tangan yang mencekik tengkuk Zulkifli Nordin tue...

Walaupun nampak bersahaja... Tapi sebenarnya ader makna la wei... Inilah teknik ugutan dalam sopan yang kaum India Malaysia boleh dan akan bagi... Kalu Zulkifli Nordin tak jaga kata-kata dier ... Lain kali jangan terkejut kalu ader yang akan cekik dier sampai mampus... Hahaha

Inilah hasil dari analisis gambar nih.... Hahaha....

Tambah plak khabarnya ader lebih dari 100 orang ahli MIC yang dah keluar parti hanya kerana BN memilih dan mencalonkan Zulkifli Nordin bagi kerusi Parlimen Shah Alam ... yang mana tindakan ini adalah menghina orang India Malaysia....

Masak la Zulkifli Nordin nih.... Hahaha

Lu jaga.... nanti lepas PRU13... kita worang kasi cekik sama lu...

2 comments:

  1. bhai,

    tu sebenarnya salah satu teknik yg digunakan oleh sadistic dalam mempelbagaikan perlakuan seks untuk memenuhi nafsu secara ekstrim dengan cara mencekik leher dan menahan nafas selama yang mungkin sebelum tercapai puncak syahwat.

    pernah dengar cerita bagaimana aktor hollywood David Carradine -kungfu:the legend continues, kill bill - mati di bangkok suatu ketika dahulu? ini la caranya tetapi mungkin atas kesilapan teknik, perlakuan sama seperti gambar diatas telah meragut nyawanya

    masalahnya, david carradine melakukan aksi diatas bersama pasangan gadis muda tetapi zul kulim memilih jantan yang gagah perkasa! memang pilihan dia macam ni. hence his ngo name:Perkasa!

    Macha tu bisik kat telinga zul: i tak sabar nak repeat mcm mlam tadi! you ganas la... muahhh!

    kahkahkah kahkahkah

    xoxo

    ReplyDelete
  2. Muhahaha.. tu ramai tak mau jadi ahli politik kena cium macam tu geli doh kakakaka..

    kalau awek ok sikit maunye mana bengali ke apa lari...

    tapi zul ok kot undi punya pasal mulut punya pasal takpa.. cium duit hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja