Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 April 2013

Akta Kesalahan Pilihanraya

Bhai... Gua tau kalu benda macam nih dilaporkan kat SPR... Sure tak kena aper-aper tindakan... Gua tau yang SPR tue barua BN... Jadi memang kalu buat laporan pon sia-sia dan buang masa jer...

Tambah lagi dalam keadaan BN akan kalah teruk cam skrang nih.... Tue dier budak sekolah digunakan... Waktu persekolahan... Dan kakitangan awam (guru) pon dilibatkan sama... Ini kerja giler... Alfred Jabu nih sudah memperkudakan institusi pendidikan dalam kempen PRU13 dier..

Ini boleh dikenakan tindakan kalu SPR mau amik tindakan lar... Boleh menyebabkan pencalonan Alfred Jabu dibatalkan...

3 comments:

  1. Apa lagi lawyer2 handalan pakatan. pakar perlembagaan negara pun ada.

    inilah masa nk tunjuk terror tak terror.

    Jangan tau nk ambik kes2 kecil yg state LA pun blh buat kemudian caj state kow2 je.

    ReplyDelete
  2. haritu time perhimpunan BERSIH ada orang bawak kanak g sana bukan main lagi siasat.. ni jelas2 guna budak2 untuk politik xkan x ambik tindakan kut.

    ReplyDelete
  3. aik, budak2 pun dididik layan politik? masak2

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja